cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Skjåk

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Skjåk

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Skjåk så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Skjåk er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Skjåk?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Skjåk

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Skjåk

Vurderer du å kjøpe bolig i Skjåk er muligheten størst for å finne en enebolig. Kommunen har 1142 eneboliger. Hvis du heller kunne tenke deg en hytte i kommunen finnes det omtrent 689 hytter.

Kommunen er en landsbrukskommune med blant annet stor produksjon av gris og storfe. I Bismo finner man også en god del industri, blant annet blir det produsert møbler, mat og utstyr til offshoreindustrien. Omtrent 35% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer.

Kommunen har en kombinert barne- og ungdomsskole. Man finner også tre barnehager i kommunen. Skjåk IL kan tilby idretter som blant annet fotball, friidrett, håndball, padling, ski og kampsport. Kommunen har to nasjonalparker, Reinheim nasjonalpark i nord og Breheimen nasjonalpark i sør, i umiddelbar nærhet. Dette gir store muligheter for naturskjønne opplevelser og turer i mark og fjell.

Om Skjåk

Nordvest i Oppland fylke finner vi Skjåk kommune. Kommunens administrative senter er Bismo og den offisielle målformen i kommunen er nynorsk. Kommunens høyeste topp er Nordre Hestbreapiggen som ligger 2172,1 moh. Kommunen ligger i dalføret Gudbrandsdalen. 79% av kommunens areal er vernet området, noe som gjør at kommunen er den kommunen i landet som har størst prosentvis vernet området. Frem til 1.januar 1866 var Skjåk en del av Lom kommune. Kommunen består av områdene Bismo, Bråtå, Ånstad, Nordberg, Reppen, Grotli og Nordberg. I 3.kvartal av 2018 hadde Skjåk 2195 innbyggere.

Lom og Skjåk adventure kan tilby aktiviteter som rafting og juving. For en mer kulturell opplevelse kan du ta for eksempel turen til Bøstugu og Galleri Mathilde, gå en tur langt Diktarstigen, besøke Norsk Fjellsenter eller ta deg en tur innom Skjåk folkebibliotek. Har du lyst på litt leven og moro kan du besøke Skjåk under folkefesten “Ståk i Skjåk” eller Hausttakk, som er en markedsdag med fokus på mattradisjon og matproduksjon i Skjåk.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.