Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Siljan

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Siljan

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Siljan så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Siljan er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Siljan?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Siljan

Det siste året har boligmarkedet i Siljan gått litt tregt. Men sammenlignet med boligmarkedet på landsbasis går det jevnt og trutt. Totalt sett har det vært en liten nedgang i befolkningen det siste året. Boligmarkedet i Siljan består for det meste av eneboliger, men også noen leiligheter. Det er også en del som har hytte i kommunen.

Med nærheten til Porsgrunn, Larvik og Skien er det et populært sted å bosette seg. Flere ser fordelen med å bo litt landlig, samtidig som man har nærhet til andre byer. Hvor også jobbmarkedet er stort.

Eiendomsmegler Siljan

Silja er ikke den største kommunen i Norge, men boligmarkedet er aktivt. Det vil også føre til at konkurransen blant meglere er stor. Det er flere meglere som holder til i selve kommunen, men det er mange som ligger i nabokommunen, Skien som ønsker å ta på seg oppdrag i Siljan.

Det kan derfor være lurt å få tilbud fra flere meglere og invitere de hjem på befaring. På denne måten vil du enkelt kunne finne den beste megleren til å selge din bolig.

Om Siljan

Siljan kommune ligger i Telemark fylke, og grenser mot deler av Grenland, Skien, Porsgrunn, Larvik og Kongsberg. Rådmannen er det høyeste punktet man finner i kommunen, med sine 646 meter over havet.

Av alle tettstedene i Norge har Siljan den høyeste veksten i antall innbyggere, med 26%. I dag er det 2.321 innbyggere som er bosatt her. Halvparten av disse jobber i nabokommunene Larvik, Skien og Porsgrunn.

Siljan kommune har flere ganger blitt kåret til den beste kommunen i Telemark å bo i. I 2016 viser kommunebarometeret at Siljan kom på andre plass, kun slått av Telemark som den beste bokommunen. Kommunen er preget av fin og vakker natur, med gode turforhold.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer