Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Siljan

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Siljan

Kjente og seriøse meglere i Siljan

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Siljan. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Siljan
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Siljan så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Siljan er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Siljan?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Siljan

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Siljan

Det siste året har boligmarkedet i Siljan gått litt tregt. Men sammenlignet med boligmarkedet på landsbasis går det jevnt og trutt. Totalt sett har det vært en liten nedgang i befolkningen det siste året. Boligmarkedet i Siljan består for det meste av eneboliger, men også noen leiligheter. Det er også en del som har hytte i kommunen.

Med nærheten til Porsgrunn, Larvik og Skien er det et populært sted å bosette seg. Flere ser fordelen med å bo litt landlig, samtidig som man har nærhet til andre byer. Hvor også jobbmarkedet er stort.

Eiendomsmegler Siljan

Silja er ikke den største kommunen i Norge, men boligmarkedet er aktivt. Det vil også føre til at konkurransen blant meglere er stor. Det er flere meglere som holder til i selve kommunen, men det er mange som ligger i nabokommunen, Skien som ønsker å ta på seg oppdrag i Siljan.

Det kan derfor være lurt å få tilbud fra flere meglere og invitere de hjem på befaring. På denne måten vil du enkelt kunne finne den beste megleren til å selge din bolig.

Om Siljan

Siljan kommune ligger i Telemark fylke, og grenser mot deler av Grenland, Skien, Porsgrunn, Larvik og Kongsberg. Rådmannen er det høyeste punktet man finner i kommunen, med sine 646 meter over havet.

Av alle tettstedene i Norge har Siljan den høyeste veksten i antall innbyggere, med 26%. I dag er det 2.321 innbyggere som er bosatt her. Halvparten av disse jobber i nabokommunene Larvik, Skien og Porsgrunn.

Siljan kommune har flere ganger blitt kåret til den beste kommunen i Telemark å bo i. I 2016 viser kommunebarometeret at Siljan kom på andre plass, kun slått av Telemark som den beste bokommunen. Kommunen er preget av fin og vakker natur, med gode turforhold.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Siljan

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg