cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sigdal

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Sigdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sigdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sigdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sigdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Sigdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Sigdal

Prestfoss er kommunens administrasjonssenter og eneste tettsted. Her, ved den sørlige enden av Soneren, bor omkring 14 prosent av kommunens innbyggere. Med det har Sigdal den laveste andelen innbyggere boende i tettsteder i fylket, hvor gjennomsnittet ligger på 81 prosent. Kommunen er for øvrig en av de fem største hyttekommunene i landet og har langt flere fritidsboliger enn helårsboliger. Mange av disse er å finne i Norefjell og Haglebu.

Folketallet i Sigdal har lenge vært forholdsvis stabilt. Ifølge SSBs prognoser forventes det at det skal synke noe i løpet av de neste 20 årene. Det betyr at forskjellen mellom markedet for helårsboliger og fritidsboliger sannsynligvis vil vedbli. For mens førstnevnte er preget av lite nybygging og lav omsetning, er hyttemarkedet svært aktivt. Hytteprisene i hele landet stiger, og i 2019 var Sigdal en av kommunene hvor det ble omsatt flest hytter.

Eiendomsmegler Sigdal

Det kan være vanskelig å orientere seg effektivt i et såpass delt marked, og ofte er det avgjørende å komme i kontakt med riktig megler. Benytt deg derfor gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Sigdal.

Om Sigdal

Sigdal ligger midt i Buskerud fylke, omkranset av kommunene Nore og Uvdal, Flå, Krødsherad, Modum, Øvre Eiker, Flesberg og Rollag. Den langstrakte kommunen er gjennomskåret av fylkesvei 287 på langs. Nullstiller du tripptelleren i nordenden og kjører til sørenden, eller vice versa, vil den ved veis ende vise rundt 80 kilometer. På veien vil du mest sannsynlig ha passert Haglebuvatna, Solevatnet og ikke minst innsjøen Soneren. Sistnevnte er et kjent motiv fra flere av Theodor Kittelsens malerier.

Kittelsen-familien bodde nemlig på eiendommen Lauvlia med utsikt over Soneren i en tiårsperiode. Denne perioden nevnes ofte som Kittelsens mest produktive periode, og mange av de mest folkekjære bildene hans ble til her. Som flere av Kittelsens malerier kan fortelle, kjennetegnes naturen i Sigdal i stor grad av skoglendte åser og fjell.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer