Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sigdal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Sigdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sigdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sigdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sigdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Sigdal

Prestfoss er kommunens administrasjonssenter og eneste tettsted. Her, ved den sørlige enden av Soneren, bor omkring 14 prosent av kommunens innbyggere. Med det har Sigdal den laveste andelen innbyggere boende i tettsteder i fylket, hvor gjennomsnittet ligger på 81 prosent. Kommunen er for øvrig en av de fem største hyttekommunene i landet og har langt flere fritidsboliger enn helårsboliger. Mange av disse er å finne i Norefjell og Haglebu.

Folketallet i Sigdal har lenge vært forholdsvis stabilt. Ifølge SSBs prognoser forventes det at det skal synke noe i løpet av de neste 20 årene. Det betyr at forskjellen mellom markedet for helårsboliger og fritidsboliger sannsynligvis vil vedbli. For mens førstnevnte er preget av lite nybygging og lav omsetning, er hyttemarkedet svært aktivt. Hytteprisene i hele landet stiger, og i 2019 var Sigdal en av kommunene hvor det ble omsatt flest hytter.

Eiendomsmegler Sigdal

Det kan være vanskelig å orientere seg effektivt i et såpass delt marked, og ofte er det avgjørende å komme i kontakt med riktig megler. Benytt deg derfor gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Sigdal.

Om Sigdal

Sigdal ligger midt i Buskerud fylke, omkranset av kommunene Nore og Uvdal, Flå, Krødsherad, Modum, Øvre Eiker, Flesberg og Rollag. Den langstrakte kommunen er gjennomskåret av fylkesvei 287 på langs. Nullstiller du tripptelleren i nordenden og kjører til sørenden, eller vice versa, vil den ved veis ende vise rundt 80 kilometer. På veien vil du mest sannsynlig ha passert Haglebuvatna, Solevatnet og ikke minst innsjøen Soneren. Sistnevnte er et kjent motiv fra flere av Theodor Kittelsens malerier.

Kittelsen-familien bodde nemlig på eiendommen Lauvlia med utsikt over Soneren i en tiårsperiode. Denne perioden nevnes ofte som Kittelsens mest produktive periode, og mange av de mest folkekjære bildene hans ble til her. Som flere av Kittelsens malerier kan fortelle, kjennetegnes naturen i Sigdal i stor grad av skoglendte åser og fjell.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer