Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Selbu

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Selbu

Kjente og seriøse meglere i Selbu

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Selbu. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Selbu
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Selbu så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Selbu er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Selbu?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Selbu

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Selbu

Boligmarkedet i Selbu kommune består nesten utelukkende av eneboliger, det er kun oppført 22 leiligheter i kommunen. De fleste eier egen bolig, men det finnes også et leiemarked. 32,5% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Selbu har et godt hyttemarked med 1682 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbygger jobber innenfor sekundærnæringer og varehandel/hotell/restaurant. Innenfor jordbruket er det husdyrhold som dominerer. Selbu er fylkets største skogskommune, målt etter avvirkning. Den store avvirkningen gir grunnlag for blant annet sagbruk og trevarefabrikker. Ellers er det en del næringsmiddelindustri og elektronikkindustri i kommunen. Det ligger ni kraftverk i kommunen,

Selbu kommune har fem barnehager. Det ligger tre barneskoler og en ungdomsskole i Selbu kommune. Kommunen har egen videregående skole som tilbyr fem studielinjer. Selbu har en rekke aktive lag og foreninger, og tilbudet er godt med tanke på fritidsaktiviteter for barn og unge.

Rv. 705 er viktig for samferdsel i kommunen, veien gir forbindelse til E6 ved Hell i Stjørdal kommune.

Om Selbu

Selbu kommune ligger i sørøst i Trøndelag fylke, på grensen mot Sverige. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 4078 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Mebonden. I tillegg til Mebonden har kommunen også tettstedet Trøa.

Kommunen er preget av et variert landskap, blant annet finner vi høye fjell på grensen mot Sverige. Kommunens høyeste topp heter Fongen og ligger 1441 moh. Hvert år arrangeres både Sommerfestivalen i Selbu, som pleier å ha kjente artister og band som for eksempel DDE, Too Far Gone med flere. Skarvan og Roltdalen nasjonalpark går inn i en del av de østlige delene av kommunen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Selbu

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg