Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sel

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Sel

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sel så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sel er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sel?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Sel

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Sel

Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 5832 innbyggere. I følge data fra SSB har kommunen omtrent 2527 eneboliger og 61 leiligheter. Man finner 2072 hytter i kommunen. Dette kan ha sammenheng med beliggenheten til kommunen, det er kort vei til for eksempel Rondane nasjonalpark eller Jotunheimen nasjonalpark. For de som er interessert i alpint, langrenn eller turgåing har kommunen en optimal beliggenhet.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor varehandel, hotell og restaurant, samferdsel, sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester.

Kommunen har fem kommunale barnehager og tre private. Det finnes tre barneskoler og en ungdomsskole. Kommunen har to svømmehaller og mange idrettslag som tilbyr blant annet aktiviteter som karate, skyting, badminton, pil og bue, pistolskyting, ski, fotball med mer. I kommunen finnes også et bredt utvalg at foreninger som tilbyr kulturelle aktiviteter så som dans, kor, bluesmusikk og mye mer.

For å komme deg til Sel kommune kan du for eksempel ta Dovrebanen eller kjøre E6. Det tar i underkant av to timer å komme seg fra Sel til Lillehammer med bil.

Sel

Sel kommune ligger omtrent midt I Oppland fylke. Otta er administrativt senter, og også regionssenter for Nord-Gudbrandsdalen. Kommunen består av store fjellområder, blant annet Rondane, og Storronden er kommunens høyeste topp.

Kommunen består av fem tettsteder; Otta, Dale, Sandbumoen, Nord-Sel og Bjølstad. Kommunen er tradisjonelt sett en jord- og skogbrukskommune. Kommunen har store forekomster av kleberstein og skifer. Fire bransjer dominerer industriproduksjonen i kommunen; trevare, produksjon av mineralske produkter, grafisk industri og næringsmiddelindustri. Innenfor jordbruket er det vekt på fôrproduksjon og husdyrhold. Seterdrift er fortsatt vanlig.

Populære severdigheter er blant annet Kvitskriuprestein, som er Nord-Europas største jordpyramide. Man kan også besøke Jørundgard, som er en rekonstruert middelaldergård. Her ble det foretatt innspilling av Sigrid Undset sin roman “Kransen”, som handler om livet til Kristin Lavransdatter. Her setters også Kristinspelet opp om sommeren.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.