Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sauda

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Sauda

Kjente og seriøse meglere i Sauda

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Sauda. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Sauda
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sauda så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sauda er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sauda?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Sauda

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Sauda

Boligmarkedet i Sauda er preget av eneboliger, men det finnes også mulighet for å få kjøpt eller leid seg en leilighet. De fleste eier boligen sin, med det finnes et leiemarked for den som ønsker dette. 

Med et godt næringsliv samtidig som byen er sentralt gir et aktiv boligmarked. Det blir kjøpt og solgt flere boliger i byen hvert år. 

Med tanke på at man bor rolig samtidig sentralt, gjør at flere ser det som et attraktivt sted å bo. Boligprisene er heller ikke alt for høye, sammenlignet med de andre byene. Noe som gjør det til et perfekt sted å bosette seg for folk som skal etablere seg, og ikke har like mye penger å bruke. 

Eiendomsmegler Sauda

Vurderer du å selge en bolig i Sauda? Da har man flere lokale meglere å velge mellom. I og med at det ikke er det mest sentrale stedet, er det ikke like mange av de store meglerforetakene som kan hjelpe deg. 

Når du skal selge boligen er det viktig at du finner en dyktig megler, som kjenner nabolaget ditt godt. Vi anbefaler at du bruker en sammenligningstjeneste. Da vet nemlig meglerne at de er i konkurranse om deg som kunde, og kanskje de strekker seg enda litt lenger. 

Om Sauda

Sauda er både en by og en kommune i Rogaland fylke. Byen er på samme linje som andre industristeder på Vestlandet basert på metallfordeling. 

Sauda fikk bystatus i 1998 etterfulgt av et kommunevedtak. Byen, inkludert Saudasjøen har 4.235 innbyggere. Byen sitt sentrum har et gateløp som er bygd opp etter en plan av byplanleggerne.

De fleste av byens innbyggere arbeider innenfor primærnæringer og helse- og sosialtjenester. Industrien står sterkt i byen, da er det særlig viktig å nevne Eramet Norway som en hjørnestensbedrift. 

Turisme og reiseliv er også viktig, blant annet har kommunen Rogalands største skisenter. 

Fv. 520 er viktig for byen. Det går også hurtigbåt mellom Sauda og Stavanger. Ryfylke har flere lokalbusser som trafikkerer i og rundt kommunen. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sauda

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg