cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Saltdal

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Saltdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Saltdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Saltdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Saltdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Saltdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Saltdal

Bosetningen i kommunen er konsentrert i nedre del av Saltdalen som ligger mellom kommunesenteret Rognan ved bunnen av Saldalsfjorden, Skjerstadfjorden og tettbebyggelsen Røkland. Det er stort sett her folk bor, men også deler av befolkningen er bosatt i øvre del av Saltdalen, ved Saltdalsfjorden og i Evenesdalen og Junkerdalen.

I kommunen finner man 1925 eneboliger og 64 leiligheter, samt 1 313 hytter. Saltdal er altså også en attraktiv kommune å eie fritidsbolig i. Per i dag (05.02.2019) ligger det ute 26 boliger til salgs på Finn.no der de fleste boligene er svært romslige fra 67 m2 til 522 m2 der mange også har store tomter med attraktive uteområder.

Når det gjelder pris så spenner den seg fra 1 060 000kr til 3 750 000 kr, noe som ligger godt under hva man ville funnet boliger av samme størrelse i andre deler av landet, samt også under hva man finner i Bodø etter en sterk prisvekst der.

Om Saltdal

Saltdal kommune befinner seg i Nordland fylke og ligger omkring Saltdalfjorden helt innerst i Skjerstadfjorden. Videre strekker kommunen seg sørover til Ranelva og grenser med fjelltraktene inn mot Sverige. Naturen i Saltdal består i stor grad av fjellområder og mindre isbreer, der deler av Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark ligger i kommunen helt sørvest.

Videre strekker også Junkerdalen nasjonalpark seg inn i kommunen der Junkersdalselva er vernet som naturreservat. Saltdal kommune har kun ett tettsted og dette er Rognan, og kommunen grenser til kommunene Rana, Bodø, Beiarn, Fauske og i øst til Sverige.

Befolkningen i Saltdal har hatt en jevn nedgang over lang tid, der det i perioden 2006-2016 gikk ned med gjennomsnittlig 0,1% årlig. Per i dag ligger folketallet på 4639 innbyggere, men prognoser viser en fortsatt svak nedgang. Innen næringslivet er det noe jordbruk, men det er industrien som er betydelig med verkstedindustrien som dominerende bransje.

I tillegg er bygge- og anleggsvirksomheten viktig ettersom det er utbygd tre vannkraftverk i kommunen. Videre er det noe trelast-, trevare- og møbelindustri, samt gummi-, plast- og mineralsk industri. Selv om det er en del arbeidsplasser i kommunen er det 21% av de yrkesaktive som har arbeidsplass utenfor kommunen, spesielt i Fauske og i Bodø.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer