Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Saltdal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Saltdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Saltdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Saltdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Saltdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Saltdal

Bosetningen i kommunen er konsentrert i nedre del av Saltdalen som ligger mellom kommunesenteret Rognan ved bunnen av Saldalsfjorden, Skjerstadfjorden og tettbebyggelsen Røkland. Det er stort sett her folk bor, men også deler av befolkningen er bosatt i øvre del av Saltdalen, ved Saltdalsfjorden og i Evenesdalen og Junkerdalen.

I kommunen finner man 1925 eneboliger og 64 leiligheter, samt 1 313 hytter. Saltdal er altså også en attraktiv kommune å eie fritidsbolig i. Per i dag (05.02.2019) ligger det ute 26 boliger til salgs på Finn.no der de fleste boligene er svært romslige fra 67 m2 til 522 m2 der mange også har store tomter med attraktive uteområder.

Når det gjelder pris så spenner den seg fra 1 060 000kr til 3 750 000 kr, noe som ligger godt under hva man ville funnet boliger av samme størrelse i andre deler av landet, samt også under hva man finner i Bodø etter en sterk prisvekst der.

Om Saltdal

Saltdal kommune befinner seg i Nordland fylke og ligger omkring Saltdalfjorden helt innerst i Skjerstadfjorden. Videre strekker kommunen seg sørover til Ranelva og grenser med fjelltraktene inn mot Sverige. Naturen i Saltdal består i stor grad av fjellområder og mindre isbreer, der deler av Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark ligger i kommunen helt sørvest.

Videre strekker også Junkerdalen nasjonalpark seg inn i kommunen der Junkersdalselva er vernet som naturreservat. Saltdal kommune har kun ett tettsted og dette er Rognan, og kommunen grenser til kommunene Rana, Bodø, Beiarn, Fauske og i øst til Sverige.

Befolkningen i Saltdal har hatt en jevn nedgang over lang tid, der det i perioden 2006-2016 gikk ned med gjennomsnittlig 0,1% årlig. Per i dag ligger folketallet på 4639 innbyggere, men prognoser viser en fortsatt svak nedgang. Innen næringslivet er det noe jordbruk, men det er industrien som er betydelig med verkstedindustrien som dominerende bransje.

I tillegg er bygge- og anleggsvirksomheten viktig ettersom det er utbygd tre vannkraftverk i kommunen. Videre er det noe trelast-, trevare- og møbelindustri, samt gummi-, plast- og mineralsk industri. Selv om det er en del arbeidsplasser i kommunen er det 21% av de yrkesaktive som har arbeidsplass utenfor kommunen, spesielt i Fauske og i Bodø.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer