Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Salangen

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Salangen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Salangen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Salangen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Salangen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Salangen

Boligmarkedet i Salangen kommune består i all hovedsak av eneboliger, det er kun bygget 22 leiligheter i kommunen. De fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked. 17% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er moderat, med 474 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester og varehandel/hotell/restaurant. Reiselivsnæringen er i vekst og gir en god del arbeidsplasser. I Sjøvegan ligger flere små bedrifter og butikker. I underkant av 30% av de yrkesaktive innbyggerne jobber utenfor kommunen.

Salangen har en barnehage som ligger på Vasshaug. Salangen skole er en 1-10 skole. Sjøvegan videregående skole ligger like ved Sjøvegan sentrum. Ellers har kommunen et bredt tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

Fv. 851 gir forbindelse til E6. Fv 84 og 848 er også viktig for samferdsel i kommunen. Sjøvegan sentrumsstasjon har gode bussforbindelser med resten av fylket, mye takket være Sjøvegan vgs. Det er litt over 9 mil til Narvik. Bardufoss lufthavn ligger omtrent fem mil fra Sjøvegan sentrum.

Om Salangen

Salangen kommune ligger sør i Troms fylke. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 2183 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Sjøvegan. Høyeste topp er Hjerttinden som ligger 1381 moh. Salangelva er viktig for blant annet laksefiske og sjøaure- og sjørøyefiske. Salangelva er blant de største elvene i fylket innen sjørøyefiske. Sjøvegan er kommunens eneste tettsted, og kun 35% av kommunens innbyggere bor her. Dette er en lav andel av befolkning i tettsteder sammenlignet med resten av fylket.

I tillegg til Salangelva kan man også fiske i Løksebotnvassdraget. Ellers byr kommunen på flott natur både i form av hav og fjell. Sagelva lager grotter på sin vei ned mot havet, dette er en flott severdighet.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer