Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rollag

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Rollag

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Rollag så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Rollag er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Rollag?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Rollag

Det er kun ett tettsted i Rollag: Veggli. Her bor omkring 23 prosent av kommunens innbyggere. Ellers er bosetningen spredt langs hoveddalføret og Numedalslågens bredder, med en viss konsentrasjon i og omkring administrasjonssenteret Rollag. Rollag er for øvrig en attraktiv hyttekommune og rommer per 2019 over 2 200 fritidsboliger. Disse er først og fremst å finne i høyereliggende hyttefelt.

Folketallet i Rollag har de siste ti årene ligget forholdsvis jevnt omkring 1 400 innbyggere. Ifølge SSBs prognoser for de neste 20 årene skal det synke noe framover. Det forventes følgelig ikke at markedet for helårsboliger i Rollag vil være preget av spesielt høy aktivitet. Hyttemarkedet har imidlertid vært preget av markant vekst de siste årene. Det er en trend som ikke later til å stoppe med det første, og Rollag er selvfølgelig ikke unntatt.

Eiendomsmegler Rollag

Helårsbolig eller hytte, kjøp eller salg – det er viktig å finne en megler med god kjennskap til de lokale forholdene. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Rollag.

Om Rollag

Rollag er en kommune sentralt i Numedal i Buskerud. Kommunen er gjennomskåret av Numedalslågen på langs, og fylkesvei 40 (Geilo-Larvik) løper parallelt med vassdraget hele veien. På hver sin side ligger bratte, skoglendte dalsider, som fører opp til et nokså kupert åslandskap. Kommunen grenser mot Tinn i Telemark i vest, Flesberg i sør, Sigdal i øst og Nore og Uvdal i nord.

Ser man bort fra det offentlige, er det industrien som er den dominerende arbeidsgiveren i kommunen. Det er i hovedsak takket være Kongsberg Automotive, som har i overkant av 100 ansatte og produserer bildeler. Ellers er Rollag en betydelig jord- og skogbrukskommune. Ingen beskrivelse av Rollag er imidlertid fullstendig uten at Norges største barskogreservat nevnes. Trillemarka Rollagsfjell ligger øst i kommunen og kan foruten flotte turområder tilby gode jakt- og fiskemuligheter.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer