Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rollag

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

 • 4444
 • 4816
 • 4817
 • 4818
 • 4819
 • 4451
 • 4450
 • 4675

Eiendomsmegler Rollag

Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Rollag så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Rollag er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Rollag?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Rollag

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Rollag

Det er kun ett tettsted i Rollag: Veggli. Her bor omkring 23 prosent av kommunens innbyggere. Ellers er bosetningen spredt langs hoveddalføret og Numedalslågens bredder, med en viss konsentrasjon i og omkring administrasjonssenteret Rollag. Rollag er for øvrig en attraktiv hyttekommune og rommer per 2019 over 2 200 fritidsboliger. Disse er først og fremst å finne i høyereliggende hyttefelt.

Folketallet i Rollag har de siste ti årene ligget forholdsvis jevnt omkring 1 400 innbyggere. Ifølge SSBs prognoser for de neste 20 årene skal det synke noe framover. Det forventes følgelig ikke at markedet for helårsboliger i Rollag vil være preget av spesielt høy aktivitet. Hyttemarkedet har imidlertid vært preget av markant vekst de siste årene. Det er en trend som ikke later til å stoppe med det første, og Rollag er selvfølgelig ikke unntatt.

Eiendomsmegler Rollag

Helårsbolig eller hytte, kjøp eller salg – det er viktig å finne en megler med god kjennskap til de lokale forholdene. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Rollag.

Om Rollag

Rollag er en kommune sentralt i Numedal i Buskerud. Kommunen er gjennomskåret av Numedalslågen på langs, og fylkesvei 40 (Geilo-Larvik) løper parallelt med vassdraget hele veien. På hver sin side ligger bratte, skoglendte dalsider, som fører opp til et nokså kupert åslandskap. Kommunen grenser mot Tinn i Telemark i vest, Flesberg i sør, Sigdal i øst og Nore og Uvdal i nord.

Ser man bort fra det offentlige, er det industrien som er den dominerende arbeidsgiveren i kommunen. Det er i hovedsak takket være Kongsberg Automotive, som har i overkant av 100 ansatte og produserer bildeler. Ellers er Rollag en betydelig jord- og skogbrukskommune. Ingen beskrivelse av Rollag er imidlertid fullstendig uten at Norges største barskogreservat nevnes. Trillemarka Rollagsfjell ligger øst i kommunen og kan foruten flotte turområder tilby gode jakt- og fiskemuligheter.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer