Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Røyrvik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Røyrvik

Kjente og seriøse meglere i Røyrvik

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Røyrvik. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Røyrvik
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Røyrvik så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Røyrvik er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Røyrvik?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Røyrvik

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Røyrvik

Boligmarkedet i Røyrvik kommune består utelukkende av eneboliger. Mer presist er det bygget 225 eneboliger i kommunen. De fleste som bor der eier egen bolig, men det finnes også et leiemarked.

Er du kanskje på utkikk etter en hytte eller fritidsbolig i Røyrvik kan det være gode muligheter til dette, da det er oppført i overkant av 400 hytter i området.

Omtrent 27% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer, slik at det kan være mulighet til å få kjøpe seg en landbrukseiendom hvis man er på jakt etter dette.

I følge tall fra SSB er folketallet i kommunen synkende. Hva dette skyldes er ikke kjent, men det kan tenkes at noe av grunnen til dette er at kommunen ligger usentralt til og ikke har noen store byer. Nedgang i befolkningen kan føre til at det selges færre boliger.

Eiendomsmeglere i Røyrvik

Det er noen aktive eiendomsmeglere i kommunen, blant annet Kjetil Koppang. Norske tomter selger hytter/fritidsboliger i området. Det finnes også andre eiendomsmeglere som kan være behjelpelige med boliger i området og som ønsker nettopp deg som kunde.

Ønsker du kontakt med noen av disse kan du bruke kontaktskjemaet her på siden vår.

Om Røyrvik

Røyrvik kommune ligger i Trøndelag fylke. Per 2.kvartal 2019 hadde kommunen 478 innbyggere. Administrasjonssenteret i kommunen heter også for Røyrvik. Omtrent halvparten av kommunens innbyggere bor her.

Da kommunen også har sørsamisk som språk har kommunen også et sørsamisk navn; Raarvihke.

Reindrift er en viktig næring i kommunen, i tillegg til jordbruk og skogbruk. De fleste av kommunens innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester og varehandel/hotell/restaurant.

Det finnes en barnehage og en grunnskole i kommunen.

Røyrvik har legekontor og helsestasjon. Du finner NAV-kontor på kommunehuset. Kommunen har blant annet dagligvarebutikker og frisør.

For deg som er jakt- og friluftsinteressert har kommunen mye å by på, det er blant annet kort vei til Børgefjell nasjonalpark der man finner både fjellrev og snøugle.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Røyrvik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg