Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Røst

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Røst

Kjente og seriøse meglere i Røst

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Røst. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Røst
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Røst så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Røst er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Røst?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Røst

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Røst

Bosetningen i Røst kommune finner man på øst- og sørsiden, men også på enkelte småøyer. Disse øyene er forbundet med broer og moloer, der også tettstedet Røstlandet ligger på både Røstlandet og disse øyene. Selve folketallet har holdt seg stabilt frem til 1980-årene, men siden da har man sett en tilbakegang.

I perioden 2006-2016 gikk folketallet gjennomsnittlig ned med 0,8% i året. I 2018 var det 513 innbyggere i kommunen, men prognoser viser en tydelig nedgang de neste tiårene. Dette er noe som preger boligmarkedet, og det er få omsetninger i året og boligene går for relative lave summer. I dag er det 277 eneboliger, 3 leiligheter og 38 hytter i Røst, med en andel på 83,2% selveiere og resterende er leietakere.

Om Røst

Røst kommune er Nordland fylkets minste kommune i utstrekning og tredje minste i folketallet, og ligger helt ytterst i Lofoten. Øya Røst ligger langt til havs, der nærmeste kommune er Værøy, mens Bodø ligger ca. 100 km mot vest. Røst er altså et øyrike og består totalt av 304 øyer, holmer og skjær. Røst kommune er kjent for sine fuglefjell, altså ulike mindre fjell der en rekke arter av sjøfugler holder til. Dette gjør også at Røst har flere vernede områder, deriblant Røstøyan landskapsområde og Nykan naturreservat.

Når det gjelder næringslivet arbeidet 20% innen primærnæringer og 24% innen industri i 2015. Det er særlig lofotfiske som har vært viktig næringsvirksomhet på Røst, noe som enda er svært viktig der lofotskreien blir benytte til produksjon av tørrfisk som videre eksporteres. I dag er det også økende andel som arbeider innen service- og reiselivsbedrifter ettersom turisttrafikken er økende og har stor betydning for kommunen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Røst

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg