Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rjukan

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Rjukan

Kjente og seriøse meglere i Rjukan

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Rjukan. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Rjukan
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Rjukan så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Rjukan er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Rjukan?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Rjukan

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Rjukan

Rjukan sitt boligmarked er ikke så veldig aktivt i forhold til andre byer i Norge. Samtidig så er boligprisene veldig lave i forhold til gjennomsnittet i Norge. 

Byen er i stor grad preget av eneboliger. Noe som gjør at dette kanskje passer mer til godt voksene og unge par i etableringsfasen. 

Videre ligger byen et godt stykke unna andre større byer. Kongsberg og Notodden er de som ligger nærmest. Og da må man kjøre et stykke for å komme frem. Dette er noe som kan påvirke det boligmarkedet i negativ retning. Det er med andre ord, ikke tilrettelagt for pendlere. 

Eiendomsmegler Rjukan

Har du en bolig i Rjukan by som du skal selge? Da vil du trenge hjelp fra en god eiendomsmegler. Da bør du kontakte flere meglere slik at du kan sammenligne og finne den beste. 

Før du starter prosessen med å kontakte flere meglere kan det være greit å få en oversikt over hva som er viktig for deg. Når du har fått oversikten kan du bruke vårt skjema for å komme i kontakt med flere meglere som kjenner Rjukan godt. 

Deretter bør du invitere dem på befaring. Da kan du stille spørsmål og se hvordan de forskjellige meglerne er. De som kommer nærmest alle kriteriene dine, er nok den beste megleren for deg og din bolig. 

Om Rjukan

Rjukan er en by som ligger i Telemark fylke og Tinn kommune. Byen er lokalisert i Vestfjorddalen mellom Tinnsjå og Møsvatnet. Navnet kommer fra Rjukanfossen som ligger litt vest for byen.

I 1996 fikk Rjukan bystatus, dette ble vedtatt av kommunestyret i Tinn.  I 2019 ble det målt at byen har 3.247 innbyggere. Kongsberg og Notodden er byene som ligger nærmest Rjukan. 

Måna som byelven heter renner gjennom hele byen og ut i Tinnsjøen. I dag jobbes det med å få vannspeil opp langs hele elven. 

Rjukan står også på UNESCO sin verdensarvliste. Byen er en av de første byene i Norge som ble planlagt helt fra begynnelsen av, alt er tegnet opp av arkitekter. Til og med parkbenker og postkasser ble designet av spesialistene. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rjukan

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg