Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ringsaker

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Ringsaker

Kjente og seriøse meglere i Ringsaker

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Ringsaker. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Ringsaker
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Ringsaker så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Ringsaker er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Ringsaker?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Ringsaker

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Ringsaker

En liten del av kommunens bosetning holder til i Hamar by. Utenom det er Moelv og kommunesenteret Brumunddal de desidert største tettstedene i kommunen. Begge steder har bystatus og huser til sammen nesten halvparten av Ringsakers innbyggere. Ellers er bosetningen jevnt spredt ut over kommunen.

Unntaket er de høyereliggende strøkene i nord, hvor det er forholdsvis glissent befolket. Her finner vi derimot mye fritidsbebyggelse. Med sine i overkant av 7 000 fritidsboliger utgjør Ringsaker nemlig Norges største hyttekommune.

De siste par årene har det vært rekordhøy aktivitet på boligmarkedet i Ringsaker. Det er registrert både flere salg og kjøp enn noensinne tidligere. Årsaken finner man i en kombinasjon av høy befolkningsvekst og mye nybygging.

Eiendomsmegler Ringsaker

I et boligmarked preget av høy omsetning er det spesielt viktig å komme i kontakt med en megler som er godt kjent med de lokale forholdene. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Ringsaker.

Om Ringsaker

Ringsaker strekker seg langs Mjøsas østlige bredde fra Hamar i sør til Lillehammer i nord. Derfra fortsetter kommunegrensen et stykke nordøstover mot Stor-Elvdal. I denne delen av kommunen finner vi mye av Hedmarksvidda og alle tur- og rekreasjonsmulighetene det innebærer. Kanskje aller best kjent er området for sine mange hyttefelt og lange skisesong.

Ringsaker er ikke bare den mest folkerike kommunen i Hedmark, men også den kommunen med størst jordbruksareal i hele landet. Foruten husdyrhold og korn- og potetproduksjon drives det stort med bær og frukt her. Ringsaker ansees blant annet som størst i Norge på jordbær. Skogbruk og treindustri er en annen viktig næringsvei, og i overkant av halvparten av kommunen er dekket av skog.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ringsaker

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg