Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ringsaker

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Ringsaker

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Ringsaker så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Ringsaker er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Ringsaker?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Ringsaker

En liten del av kommunens bosetning holder til i Hamar by. Utenom det er Moelv og kommunesenteret Brumunddal de desidert største tettstedene i kommunen. Begge steder har bystatus og huser til sammen nesten halvparten av Ringsakers innbyggere. Ellers er bosetningen jevnt spredt ut over kommunen.

Unntaket er de høyereliggende strøkene i nord, hvor det er forholdsvis glissent befolket. Her finner vi derimot mye fritidsbebyggelse. Med sine i overkant av 7 000 fritidsboliger utgjør Ringsaker nemlig Norges største hyttekommune.

De siste par årene har det vært rekordhøy aktivitet på boligmarkedet i Ringsaker. Det er registrert både flere salg og kjøp enn noensinne tidligere. Årsaken finner man i en kombinasjon av høy befolkningsvekst og mye nybygging.

Eiendomsmegler Ringsaker

I et boligmarked preget av høy omsetning er det spesielt viktig å komme i kontakt med en megler som er godt kjent med de lokale forholdene. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Ringsaker.

Om Ringsaker

Ringsaker strekker seg langs Mjøsas østlige bredde fra Hamar i sør til Lillehammer i nord. Derfra fortsetter kommunegrensen et stykke nordøstover mot Stor-Elvdal. I denne delen av kommunen finner vi mye av Hedmarksvidda og alle tur- og rekreasjonsmulighetene det innebærer. Kanskje aller best kjent er området for sine mange hyttefelt og lange skisesong.

Ringsaker er ikke bare den mest folkerike kommunen i Hedmark, men også den kommunen med størst jordbruksareal i hele landet. Foruten husdyrhold og korn- og potetproduksjon drives det stort med bær og frukt her. Ringsaker ansees blant annet som størst i Norge på jordbær. Skogbruk og treindustri er en annen viktig næringsvei, og i overkant av halvparten av kommunen er dekket av skog.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer