Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rennesøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Rennesøy

Kjente og seriøse meglere i Rennesøy

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Rennesøy. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Rennesøy
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Rennesøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Rennesøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Rennesøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Rennesøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarked i Rennesøy

Boligmarkedet i Rennesøy kommune er preget av både eneboliger og leiligheter. De fleste eier boligen sin, men det finnes et leiemarked om du ønsker dette. Vurderer du å kjøpe hytte i Rennesøy kommune er det mulighet for dette, da det er bygget omtrent 375 hytter i kommunen.

De aller fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor varehandel/hotell/restaurant. Over 60% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen, ca 30% i Stavanger og resten i de andre kommunene på Jæren.

Rennesøy kommune har fem kommunale barnehager. Kommunen har også to barneskoler og en ungdomsskole. Det finnes også tilbud om voksenopplæring i kommunen. Rennesøy har også tilbud om “Etableringsverksted”, et tilbud til de over 14 år som ønsker å være med og starte en ungdomsbedrift.

Rennesøy har fergefri fastlandsforbindelse i og med Rennfast/E39. Det går også en undersjøisk tunell til Finnøy; Finnfast. Fra Rennesøy går det busser til Stavanger, dette tar omtrent 30 minutter.

Med nærhet til Stavanger og gode tilbud i kommunen er det et aktivt og sundt boligmarked i Rennesøy kommune. Man ser at det er flere boliger som blir kjøpt og solgt hvert år. Kanskje ikke så rart, når du får mulighet til å bo i rolige omgivelser men fremdeles sentralt. Uten å betale for mye.

Eiendomsmegler Rennesøy

Med et aktivt boligmarked er det flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Dette er noe du kan bruke til din fordel. Om du bruker en anbudstjeneste vil meglerne vite at de konkurrer om deg som kunde, og strekke seg enda lenger.

Du er velkommen til å bruke vår tjeneste. Da fyller du ut ett skjema, deretter kontakter meglerne deg. Vi anbefaler at du inviterer de hjem på befaring. Da vil du få muligheten til å se hvordan de ulike meglerne er som personer. Samtidig som du kan stille kritiske spørsmål.

Om Rennesøy

Rennesøy kommune er en øykommune i Boknafjorden i Rogaland. Kommunen består av ni bebodde øyer og en rekke ubebodde. Kommunens administrative senter heter Vikevåg. Rennesøy øy er den mest befolkede øyen i kommunen, om lag 57% av innbyggerne bor her. I 2018 hadde kommunen 4.829 innbyggere. Kommunen har tre tettsteder i tillegg til Vikesvåg; Østhusvik, Askje og Bru.

Jordbruk er veldig viktig for kommunen, og naturen her gjør det mulig å drive et godt jordbruk. Det er stor vekt på husdyrhold, med melk- og kjøttproduksjon. Det dyrkes også mye grønnsaker her, både i og utenfor drivhus. Det drives stor dyrking av tomater og salat i drivhus.

Severdigheter er blant annet Utstein kloster som stammer fra siste halvdel av 1200-tallet og var kongsgård under Harald Hårfagre.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rennesøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg