Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rennebu

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Rennebu

Kjente og seriøse meglere i Rennebu

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Rennebu. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Rennebu
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Rennebu så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Rennebu er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Rennebu?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Rennebu

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Rennebu

Boligmarkedet i Rennebu består i all hovedsak av eneboliger, det er kun oppført fem leiligheter i kommunen. De fleste eier egen bolig, men det finnes også et leiemarked. 36,2 prosent av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er godt, med over 2000 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbygger jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Jordbruket er preget av saue- og storfehold, og det drives en del skog i kommunen. Rennebu har både sagbruk og en hyttefabrikk, samt at det produseres håndlaftede fritids- og bolighus. Det finnes også et meieri med produksjon av tørrmelk.

Rennebu kommune har to barnehager og en 1-10 skole. Kommunen har ingen videregående skole, men dette finnes blant annet i nabokommunen Oppdal. Kommunen har flere aktive lag og foreninger, og tilbudet av fritidsaktiviteter for barn og unge er godt.

Dovrebanen og E6 går gjennom kommunen, og er viktig for samferdsel. Rv. 700 gir forbindelse til Orkdal. Kommunen har ingen flyplass.

Om Rennebu

Nord for Oppdal kommune, i Trøndelag fylke, ligger Rennebu kommune. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 2 499 innbyggere. Berkåk er kommunens administrative senter. Kommunen har ingen andre tettsteder enn Berkåk. Naturen i kommunen er i stor grad preget av fjell, deler av Trollheimen strekker seg inn i kommunen. Høyeste topp er Svarthetta som ligger 1548 moh.

Rennebu kommune har mange aktiviteter å tilby, som for eksempel fiske og jakt, turer i mark og skog, alpine aktiviteter om vinteren og besøksgårder om sommeren. Fjellvandring i Trollheimen er en populær aktivitet for mange, og da er Rennebu er godt utgangspunkt.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rennebu

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg