Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rendalen

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Rendalen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Rendalen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Rendalen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Rendalen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Rendalen

Bosetningen i Rendalen er først og fremst konsentrert til dalføret som strekker seg fra Åkrestrømmen i sør til Unset i nord. Her finner vi også kommunens eneste tettsted, Otnes og administrasjonssenteret Bergset.

Ellers kan grender som Hanestad, Sjølisand og Hornset nevnes. Rendalen er med sine 2 500 fritidsboliger også en betydelig hyttekommune. En del av disse ligger i nærheten av alpinanlegget Renåfjellet.

Innbyggertallet i Rendalen har lenge vært synkende, og prognosene forteller oss at denne trenden sannsynligvis vil fortsette de neste 20 årene. Fraværende eller negativ vekst samt liten omsetningsaktivitet kan tyde på at boligmarkedet i Rendalen er et såkalt “kjøpers marked”. Selv om et mer aktivt hyttemarked gjør opp for noe av det, er Rendalen fortsatt en kommune hvor det er mulig å realisere drømmen om å ha villmarka som nærmeste nabo uten at det nødvendigvis koster flesk.

Eiendomsmegler Rendalen

Enten du vurderer å kjøpe eller selge, det være seg hytte eller enebolig, så er det viktig å finne megleren som passer for deg. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Rendalen.

Om Rendalen

Målt i utstrekning er ikke Rendalen bare størst i Hedmark, men også i hele Sør-Norge. Med omfangsrike vidder, skogarealer så store at kun Trysil har større og både stillestående og fossende vann, burde enhver friluftsinteressert med letthet kunne finne et egnet sted til å gjøre det han eller hun brenner for i Rendalen.

Foruten variert og storslått natur, for ikke å nevne severdigheter som Jutulhogget, er Rendalen også et trygt sted å bo og vokse opp. Det er to grunnskoler i kommunen, og videregående skoler finner man både på Koppang og Tynset. For øvrig er Rendalen betydelig både når det gjelder skogbruk og kraftproduksjon.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer