cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rauma

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Rauma

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Rauma så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Rauma er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Rauma?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Rauma

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Rauma

I all hovedsak består #Boligmarkedet i Rauma kommune av eneboliger, det er bygget i overkant av 130 leiligheter i kommunen. De aller fleste eier egen bolig, men det finnes et leiemarked for den som skulle trenge dette. 19% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er godt, med hele 1233 hytter satt opp i kommunen.

Hovedvekten av kommunens yrkesaktive innbyggere arbeider innenfor varehandel/hotell/restaurant og sekundærnæringer. Jordbruket er dominert at husdyrhold, da særlig storfe og sau. Saueholdet er størst i fylket. Det er stor skogavvikling i Rauma. Innenfor industrien er møbel- og annen industri viktigst. Tekstil- og bekledningsindustrien har sterke røtter i kommunen, og har fortsatt en betydning for arbeidsplassene i Rauma. Rauma Ullvarefabrikk ligger i kommunen, og har også fabrikkutsalg. 20% av kommunens yrkesaktive innbyggere arbeider utenfor kommunen.

Rauma kommune har seks kommunale barnehager og tre private. Det ligger tre barneskoler, to 1-10 skoler og en ungdomsskole i kommunen. Det ligger også en friskole i Innfjorden. Rauma videregående skole ligger i Åndalsnes. Kommunen har mange fritidstilbud for barn og unge.

Fylkets eneste jernbane, Raumabanen, går fra Dombås til Åndalsnes. E136 går også parallelt med jernbanen, og videre mot Ålesund. Fv. 64 går mot Molde og videre mot Kristiansund. Den kjente Trollstigveien er en del av fv. 63.

Om Rauma

Rauma kommune ligger i Romsdal, i Møre og Romsdal fylke. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 7487 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Åndalsnes. Åndalsnes er kommunens største tettsted, i tillegg har kommunen også følgende tettsted; Isfjorden, Voll, Innfjorden og Brønnsletta. Åndalsnes fikk bystatus i 1996. Kommunens høyeste topp er Puttegga som ligger 1999,2 moh. Kommunen består i hovedsak av fjellområder, da inn mot Dovrefjell.

Norsk fjellfestival arrangeres hvert år i juli. RaumaRock kan man årlig besøke i begynnelsen av august. Romsdalsmartnan, som blir avholdt i september på Åndalsnes, har røtter helt tilbake til 1500-tallet. I Rauma kommune finner man både Norsk Tindemuseum og Konfeksjonsmuseet i Isfjorden.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer