Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rauma

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Rauma

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Rauma så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Rauma er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Rauma?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Rauma

I all hovedsak består #Boligmarkedet i Rauma kommune av eneboliger, det er bygget i overkant av 130 leiligheter i kommunen. De aller fleste eier egen bolig, men det finnes et leiemarked for den som skulle trenge dette. 19% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er godt, med hele 1233 hytter satt opp i kommunen.

Hovedvekten av kommunens yrkesaktive innbyggere arbeider innenfor varehandel/hotell/restaurant og sekundærnæringer. Jordbruket er dominert at husdyrhold, da særlig storfe og sau. Saueholdet er størst i fylket. Det er stor skogavvikling i Rauma. Innenfor industrien er møbel- og annen industri viktigst. Tekstil- og bekledningsindustrien har sterke røtter i kommunen, og har fortsatt en betydning for arbeidsplassene i Rauma. Rauma Ullvarefabrikk ligger i kommunen, og har også fabrikkutsalg. 20% av kommunens yrkesaktive innbyggere arbeider utenfor kommunen.

Rauma kommune har seks kommunale barnehager og tre private. Det ligger tre barneskoler, to 1-10 skoler og en ungdomsskole i kommunen. Det ligger også en friskole i Innfjorden. Rauma videregående skole ligger i Åndalsnes. Kommunen har mange fritidstilbud for barn og unge.

Fylkets eneste jernbane, Raumabanen, går fra Dombås til Åndalsnes. E136 går også parallelt med jernbanen, og videre mot Ålesund. Fv. 64 går mot Molde og videre mot Kristiansund. Den kjente Trollstigveien er en del av fv. 63.

Om Rauma

Rauma kommune ligger i Romsdal, i Møre og Romsdal fylke. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 7487 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Åndalsnes. Åndalsnes er kommunens største tettsted, i tillegg har kommunen også følgende tettsted; Isfjorden, Voll, Innfjorden og Brønnsletta. Åndalsnes fikk bystatus i 1996. Kommunens høyeste topp er Puttegga som ligger 1999,2 moh. Kommunen består i hovedsak av fjellområder, da inn mot Dovrefjell.

Norsk fjellfestival arrangeres hvert år i juli. RaumaRock kan man årlig besøke i begynnelsen av august. Romsdalsmartnan, som blir avholdt i september på Åndalsnes, har røtter helt tilbake til 1500-tallet. I Rauma kommune finner man både Norsk Tindemuseum og Konfeksjonsmuseet i Isfjorden.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer