cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Randaberg

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Randaberg

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Randaberg så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Randaberg er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Randaberg?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Randaberg

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Randaberg

Tenker du på å flytte til Randaberg kan det være nyttig å vite noe om boligmarkedet i kommunen. Her er det om lag 3000 eneboliger og 700 leiligheter. De fleste eier bolig, men det finnes også et brukbart leiemarked. 9,1% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Ønsker du å kjøpe hytte her er mulighetene nokså små. Det er kun 129 hytter som er bygget i kommunen.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor varehandel/hotell/restaurant. De viktigste arbeidsplassene ligger innenfor offentlig administrasjon og varehandel, hotell og service. Det drives et betydelig jordbruk i Randaberg og 3/5 av arealet i kommunen er dyrket mark. Det skal sies at av den yrkesaktive befolkningen i Randaberg, jobber over 70% utenfor kommunen, i hovedsak i Stavanger.

Kommunen har 10 barnehager og tre barneskoler. Den ene skolen, Harestad skole, er også en ungdomsskole. Kommunen har et godt tilbud av fritidsaktiviteter for store og små.

Det går mange veier gjennom kommunen, E39 kan være den viktigste av de. Det er ikke langt til Stavanger, og Sola flyplass ligger bare et steinkast unna. Gode kollektivtilbud med buss finnes.

Eiendomsmegler Randaberg

Med kort avstand til flyplass, Stavanger by og gode kollektive tilbud er Randaberg et populært sted for flere å bo. Med andre ord har kommunen et aktivt boligmarked. At prisene ikke er like høye som steder nærmere byen, har nok også en stor påvirkning.

Har du en bolig i Randaberg som du skal selge? Da er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste. Da vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde, og strekker seg nok litt lenger for at du skal få de beste prisene.

Om Randaberg

Nabo med Stavanger kommune, på Jærens nordspiss, ligger Randaberg kommune. Kommunen ligger i Rogaland fylke, kommunens administrative senter heter også Randaberg. I 2018 hadde kommunen 11.041 innbyggere. Kommunen er Norges minste fastlandskommune, arealet er kun 25 kvadratkilometer. I tillegg til Randaberg tettsted har kommunen to andre områder der de fleste av innbyggerne bor; Grødem og Viste/Goa. Alle tre tettstedene utgjør også en del av Stavanger tettsted.

Randaberg ligger meget lavt i terrenget, høyeste punkt er kun 75 moh. Jordbruk er viktig for kommunen, og landskapet egner seg ypperlig til dette, som ellers på Jæren.

Randaberg kaller seg for “den grønne landsbyen”, og kan skilte med attraksjoner som sandstrender, naturstier og kulturminner som blant annet Tungenes fyr og Vistnestunet.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer