Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rana

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Rana

Kjente og seriøse meglere i Rana

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Rana. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Rana
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Rana så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Rana er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Rana?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Rana

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Rana

Rana kommune har et folketall på 26 284 ifølge SSB med tall fra 2018, med prognoser om en videre økning i folketallet. Man finner mange boliger i Rana, med totalt 6893 eneboliger og 2149 leiligheter, samt at det også er en del hytter i kommunen (2 024 fritidsboliger). Det er en del boligomsetninger i året der det ligger relativt stabilt per år. Når det gjelder prisnivået har gjennomsnittlig kvadratmeterpris hatt en jevn økning.

Totalt sett er #Boligmarkedet i Rana godt ettersom kommunen har en befolkningsvekst og det er mange arbeidsplasser, noe som gjør det attraktivt å bo i kommunen. Her kan man bo både midt i sentrum med fantastisk utsikt. Bosetningen er rundt innerste del av Ranfjorden og de tilhørende dalstrøkene. Det er også noe bosetning langs kommunegrensen mot Hemnes og Utskarpen. Mo i Rana er kommunesenteret der rundt 72% av kommunens befolkning bor, mens tettstedene er Mo, Hauknes, Storforshei og Alternes.

Om Rana

Rana kommune befinner seg i Nordland fylke med fjellområder som grenser til Sverige. Rana grenser også til Rødøy, Meløy, Beiarn, Saltdal, Hemnes, Leirfjord, Nesna og Lurøy. Mange av de nærliggende kommunene har arbeidsplass i Rana ettersom det er godt med arbeidsplasser i kommunen. Rana er Nordlands største industrikommune og har vært dette over lang tid. Her har det vært næringer innen utnyttbare mineraler og gruvedrift ettersom kommunen er rik på jernmalm- og vannkraftressurser.

En rekke statlige bedrifter har vært dominerende for sysselsetting i kommunen, men i 1988 ble det vedtatt å nedlegge malmbasert drift. I dag er det likevel en del arbeidsplasser innen industri der kraft- og vannforsyning og metallindustrien er viktig, samt maskinindustri, gummi/plastikk, oljeraffinering og næringsmiddelindustri for å nevne noen. Det er også en del landbruk med storfe- og sauehold, poteter- og grønnsaksdyrking. Rana kommune er største skogavvirkning i fylket etter Hattfjelldal. Kommunen byr også på flott natur med berg, fjell og breer.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rana

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg