Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rakkestad

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Rakkestad

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Rakkestad så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Rakkestad er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Rakkestad?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Rakkestad

Boligmarkedet i Rakkestad stiger likt med resten av fylke oppover. Dette kan være på grunn av den korte veien inn til Oslo med Østfoldbanen. De som ikke har råd til å kjøpe bolig eller ikke ønsker å bruke så mye penger som man må betale for en bolig i Oslo, bosetter seg gjerne litt utenfor. Da passer Rakkestad perfekt.

Selv om du bor utenfor byen bor du veldig sentralt. Man ser ofte en økende trend blant de som skal etablere seg. De ønsker å flytte ut fra byen for å få hage, skog og natur. Det gjør de om de flytter til Rakkestad.

Eiendomsmegler Rakkestad

Boligmarkedet i Rakkestad er veldig aktivt, og det er flere eiendomsmeglere som konkurrer om å få salgsoppdrag. Her er det en god blanding av lokale meglere og større kjeder. Det kan derfor være lurt å innhente tilbud fra flere og invitere flere meglere hjem på befaring. Da vil du få et bedre inntrykk av megleren som faktisk skal selge boligen din.

Om Rakkestad

Rakkestad er en kommune som ligger i Østfold fylke, og er en av de største landbrukskommunene i Norge. Kommunen har blant annet tettstedene Rakkestad sentrum og Degernes. Disse tettstedene er omringet av skoger og fiskevann. Kommunen består i dag av 8.206 innbyggere. Selv om Rakkestad er ett lite stykket utenfor Oslo, er det ganske sentralt da man har gode togforbindelser med Østfoldbanen.

Kommunen har flere kommunale og private barnehager, barneskole og ungdomsskole. Videregående skole derimot ligger ikke i kommunen, her må elevene dra til en av nabokommunene. Kommunen sitt næringsliv preges av at det er en landbrukskommune, da det er mye produksjon av kris og korn, og Nortura har ett eget fjørfeslakteri.

Selv om Rakkestad er ett lite stykket utenfor Oslo, er det ganske sentralt da man har gode togforbindelser med Østfoldbanen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer