Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rælingen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Rælingen

Kjente og seriøse meglere i Rælingen

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Rælingen. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Rælingen
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Rælingen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Rælingen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Rælingen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Rælingen

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Rælingen

Som typisk er for forstadskommuner, har Rælingen lav egendekning av arbeidsplasser. En stor andel av kommunens sysselsatte benytter seg av Hovedbanen inn til Oslo eller Gardermoen når de skal på jobb, mens andre igjen pendler til Lillestrøm og Strømmen. Dette gjør Rælingen til et godt valg for dem som ønsker seg ut av byen uten å si opp jobben der – en alt annet enn ubetydelig gruppe boligkjøpere.

Når man den siste tiden har sett at utflyttingen i Oslo har økt, så er det gjerne de omkringliggende kommunene folk lander på. Rælingen er naturligvis ikke noe unntak, og det har ført til et sterkt og aktivt boligmarked i kommunen. Omsetningsaktiviteten er høyest lengst nord i kommunen og avtar gradvis desto lenger sør du kommer.

Eiendomsmegler Rælingen

Aktivt boligmarked betyr aktive eiendomsmeglere og da er ikke alltid like lett å danne seg en oversikt over hvem som kan gi de beste tilbudene. Derfor har vi utviklet en tjeneste som kan hjelpe deg med nettopp det.

Om Rælingen

Enkelte mener at navnet “Rælingen” fra gammelt av betyr noe sånt som “avsides bygd” eller “avkrok”. Og kan hende passet denne beskrivelsen en gang for kommunen, men i dag er Rælingen alt annet enn en avkrok. Med tilknytning til Hovedbanen og ellers kort avstand til både Gardermoen, Lillestrøm og Oslo, er Rælingen er svært sentral kommune i Akershus.

Bosetningen er i hovedsak konsentrert i den nordlige delen av kommunen, og da i stor grad langs Øyeren. Her finner vi også Fjerdingby, som ikke bare er kommunens administrasjonssenter, men i tillegg et arnested for handel og fritidsaktiviteter. Vestre del av Rælingen tilhører Østmarka, og i kombinasjon med Øyeren, betyr det ypperlig tilgang til natur- og friluftstilbud.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Rælingen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg