Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Porsanger Porsángu Porsanki

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Porsanger Porsángu Porsanki

Kjente og seriøse meglere i Porsanger Porsángu Porsanki

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Porsanger Porsángu Porsanki. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Porsanger Porsángu Porsanki
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Porsanger Porsángu Porsanki så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Porsanger Porsángu Porsanki er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Porsanger Porsángu Porsanki?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Porsanger Porsángu Porsanki

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Porsanger

Bosetningen i kommunen er stort sett i tettstedet Lakselv som også er administrasjonssenteret. Her bor rundt to tredjedeler av befolkning, resterende er spredt langs Porsangerfjordens to sider. Totalt er det 1 782 eneboliger og 42 leiligheter i Porsanger med en leieandel på 20,4% og eierandel på 79,6%. Fritidsboligmarkedet er attraktivt i Porsanger, der det er registrert 1 091 hytter.

Når det gjelder priser har gjennomsnittlig kvadratmeterpris vært varierende fra år til år. Over en tiårs periode har det vært vekst, men boligmarkedet svinger. Her gjelder det å kjøpe og selge på rett tid.

I dag ligger det flere boliger ut for salg, der det blant de 34 boligene er både eldre bygg og nybygg. At det er flere nye rekkehus og leiligheter viser til et sunt og utviklende boligmarked.

Om Porsanger

Porsanger er en kommune i Finnmark fylke. Kommunen går også under det samiske navnet Porsángu og på kvensk Porsanki. Kommunen grenser til Lebesby, Karasjok, Alta, Kvalsund, Måsøy og Nordkapp. Per 2019 bor det 3 954 innbyggere i kommunen, men forventet utvikling viser til en nedgang i befolkningen.

Næringslivet har historisk vært preget av fiske og ellers jordbruk og reindrift. I dag er handel og service en viktigere del, samt tjenesteytende næringer som Forsvarets virksomheter. Man finner blant annet Banak i Lakselv, som er den militære flybasen. Videre er det en del sysselsetting i industri innen bygge- og anleggsvirksomhet og grafisk industri.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Porsanger Porsángu Porsanki

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg