Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Overhalla

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Overhalla

Kjente og seriøse meglere i Overhalla

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Overhalla. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Overhalla
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Overhalla så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Overhalla er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Overhalla?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Overhalla

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Overhalla

Boligmarkedet i Overhalla kommunen består både av eneboliger og leiligheter, men det er overvekt av oppførte eneboliger. Det er nærmere bestemt bygget 1337 eneboliger og 55 leiligheter i kommunen. De fleste eier egen bolig, men trenger du å leie er det mulighet for dette også.

Ønsker du deg hytte i Overhalla? Det er bygget 291 hytter/fritidsboliger i kommunen, så det skal være mulighet å kjøpe seg noe her.

Nesten 23% av kommunen innbyggere bor på landbrukseiendommer, så har du en drøm om gårdlivet kan det være mulig å få realisert dette her.

Tall fra SSB sier at befolkningen er ventet å øke de neste 20 årene. Dette kan være godt for boligmarkedet, da økt befolkning ofte betyr flere boliger til salgs.

Eiendomsmeglere i Overhalla

Det finnes flere eiendomsmeglere som konkurrerer om å få nettopp deg som kunde i Overhalla. Blant annet selger Eiendomsmegler 1, Boli eiendom og Mesterhus boliger i kommunen. Enkelte av disse har også hytter/fritidseiendommer til salgs. Ønsker du å komme i kontakt med noen av disse kan du bruke kontaktskjemaet her på siden.

Om Overhalla

Overhalla kommune ligger i Trøndelag fylke. Per 2.kvartal 2019 hadde kommunen 3865 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Ranemsletta. Ellers har kommunen tettstedene Skage, Skogmo og Svalia.

De fleste av kommunens innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, primærnæringer og helse- og sosialtjenester. Jordbruk og skogbruk er sentralt, og kommunen er en av de største jordbrukskommunene i fylket. Det er hovedvekt på storfehold og korndyrking. Mange av kommunens innbyggere reiser til Namsos for å jobbe.

Overhalla har fire barnehager, en barneskole og en 1-10 skole. Det ligger også en Montessoriskole i kommunen. Her finner man også legekontor, tannlege, helsestasjon, NAV-kontor og andre kommunale tjenester.

I sentrum finner man et kjøpesenter med flere butikker. Turisme er viktig for kommunen, her finner man Bjøra som er en av landets beste lakseelver. Turismen er særlig knyttet til laksefisket.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Overhalla

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg