Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Osterøy

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Osterøy

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Osterøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Osterøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Osterøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Osterøy

I Osterøy er bosetningen jevnt fordelt til de lavtliggende strøkene, der de fem av seks tettstedene i kommunen ligger. Dette er Hausvik, kommunesenteret Lonevåg, Valestrandfossen, Haugo og Hamre. Det siste tettstedet, Fotlandsvåg, ligger ved Osterfjorden.

Folketallet i Osterøy ligger på rundt 8120 innbyggere, men prognoser viser til en god befolkningsøkning de neste tiårene. Dette virker positivt inn på boligmarkedet da det blir stadig mer etterspørsel på boliger. Dette er også noe man ser på boligprisene der det stort sett har vært en økning i gjennomsnittlig kvadratmeterpris.

Det var likevel en svak nedgang i 2016 og 2018, men dette var kun for eneboliger, mens leiligheter har hatt en jevn økning i pris. At prisen på eneboliger har gått noe ned kan også være fordi leiligheter har vært mer attraktivt for flere. I dag er det 2 925 eneboliger, 112 leiligheter og 783 hytter i kommunen der det er en eierandel på 85,5% og 14,5% leietakere.

Eiendomsmegler Osterøy

Skal du selge boligen din? Da er det viktig at du finner den beste megleren som kjenner nabolaget ditt godt. Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste. Da vet meglerne at de er i konkurranse om deg som kunde, og er kanskje villig til å strekke seg enda lenger.

Før du tar et valgt anbefaler vi at du inviterer flere meglere hjem på befaring. På denne måten kan du se hvordan meglerne er som selgere, og stille spørsmål du eventuelt har.

Om Osterøy

Osterøy er en kommune som ligger i Hordaland fylke og består av den største delen av Osterøya, og går dermed under betegnelsen landets største «innenlandsøy». Kommunen grenser til Vaksdal, Lindas, Askøy, Bergen, Samnanger og Kvam.

Av sysselsetting er det offentlig administrasjon og tjenesteyting som er det største, videre er det industri innen kraft- og vannforsyning, verkstedindustri og næringsmiddelindustri. Man finner også noe jordbruk der saue- og storfehold er dominerende, samt noe geitehold.

I tillegg er det en god del fiskeoppdrett. Ved siden av arbeidsplasser i Osterøy hadde 43% av de yrkesaktive beboerne arbeidsplass utenfor kommunen i 2015. Primært er dette i Bergen, men også de andre Nordhordlands-kommunene.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer