Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Os (Hordaland)

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Os (Hordaland)

Kjente og seriøse meglere i Os (Hordaland)

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Os (Hordaland). På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Os (Hordaland)
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Os (Hordaland) så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Os (Hordaland) er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Os (Hordaland)?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Os (Hordaland)

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Os

Bosetningen i Os er tettest i de lavtliggende områdene i sør, særlig i administrasjonssenteret Osøyro. Ellers bor det flere i tettstedene Søfteland, Søre Øyane og Søvik. Ettersom Os ligger tett på Bergen er det flere som velger å bosette seg i kommunen pga. denne tilknytningen. Prognoser for folketallet er en sterk økning, noe som påvirker boligmarkedet godt der etterspørsel vil øke.

I dag er det 5 568 eneboliger og 697 leiligheter, samt 788 hytter i kommunen med en eierandel på 86,4% og leieandel på 13,6%. Antall boligomsetninger ligger jevnt, mens gjennomsnittlig kvadratmeterpris stadig øker for alle boligtyper (eneboliger, småhus og blokkleilighet). Denne trenden på boligprisene viser til et sunt boligmarked.

Eiendomsmegler Os

Med et aktivt boligmarked som man finner i Os, er det naturligvis flere meglere som kriger om de samme kundene. Her kan du blant annet velge mellom Eiendomsmegler Vest, Privatmegleren og BO eiendomsmegling.

Vurderer du å selge boligen din? Da kan du gjerne bruke vår anbudstjeneste. Da vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde, og er kanskje villig til å strekke seg enda lenger. Etter du har blitt kontaktet av meglerne anbefaler vi at du inviterer de hjem på befaring. Da vil du få et bedre inntrykk av hver og en, slik at du kan ta en bedre beslutning.

Om Os

Kommunen Os ligger i Hordaland fylke sørøst for Bergenshalvøya og består også av øyene sør for halvøya. Etter regjeringen Solbergs kommunereform vil Os og Fusa bli slått sammen til en kommune etter godkjenning fra Stortinget juni 2017. De grenser i dag til Bergen og Samnanger. Per tall fra 2018 bor det 20 804 innbyggere i kommunen, men dette er en kommune i betydelig vekst og prognoser viser til en trolig sterk økning i befolkningen.

Mange av de bosatte yrkesaktive i Os har arbeid utenfor kommunen, særlig i Bergen. Totalt ligger tallet på rundt 52%, der 40% har arbeidsplass i Bergen. Av sysselsetting i Os kommune er det offentlig og privat tjenesteyting, varehandel, hotell- og restaurantdrift som utgjør de viktigste arbeidsplassene.

Videre er det noe industri innen kraft- og vannforsyning, verkstedindustri, næringsmiddelindustri og noe innen annen industri. Det er i tillegg arbeidsplasser innen jordbruk der melkeproduksjon og hagebruk er de vektlagte primærnæringene, samt at fiskeflåten kommer med store fangstverdier.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Os (Hordaland)

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.