Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Os (Hedmark)

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Os (Hedmark)

Kjente og seriøse meglere i Os (Hedmark)

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Os (Hedmark). På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Os (Hedmark)
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Os (Hedmark) så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Os (Hedmark) er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Os (Hedmark)?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Os (Hedmark)

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Os

Os er gjennomskåret av Glomma på tvers, og det er i det tilhørende dalføret vi finner hovedtyngden av kommunens bosetning. Tettheten er spesiell høy i og omkring Os’ administrasjonssenter og eneste tettsted ved samme navn. Her bor i overkant av en tredjedel av kommunens innbyggere. Med sine 1.100 fritidsboliger er Os heller ingen ubetydelig hyttekommune. Mange av disse er å finne i områder som Hummelfjell og Dalsbygda. Sistnevnte er for øvrig langrennsløper Therese Johaugs hjembygd.

Etter en periode med vekst på begynnelsen av 2000-tallet, har Os’ innbyggertall sunket jevnt og trutt. Prognosene forteller oss imidlertid at folketallet vil holde seg stabilt mellom 1.800 og 1.900 de neste 20 årene. Omtrent halvparten av Os’ innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det vil med andre ord være mange større eiendommer på markedet. Og ettersom Os ikke er noen presskommune, er det mulig å få mye plass for pengene her.

Eiendomsmegler Os

Enten du vurderer å kjøpe eller selge enebolig, småbruk eller hytter, så lønner det seg å komme i kontakt med en megler som er godt kjent med de lokale forholdene i kommunen. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for å få en oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Os.

Om Os

Os er ikke bare Østerdalens, men også Hedmarks nordligste kommune. Kommunen ligger langstrakt langs grensen til Trøndelag, og støter ellers opp til Engerdal, Tolga og Tynset. Med sin nærhet til regionssentrene Tynset og Røros har Os som uttalt mål å være en god bokommune, som setter oppvekstsvilkår og trivsel i høysetet.

Som kommunevåpenet signaliserer, har jordbruket en vesentlig plass i kommunens historie. Også i dag er mange av Os’ innbyggere sysselsatt i primærnæringene. Såpass høyt over havet blir det lite skogavvirkning, men det betyr til gjengjeld store områder velegnet for dyrehold og setring. For ikke å snakke om et vell av muligheter for spektakulære natur- og friluftsopplevelser!

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Os (Hedmark)

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg