Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Oppdal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Oppdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Oppdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Oppdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Oppdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Oppdal

Boligmarkedet i Oppdal kommune består i all hovedsak av eneboliger, men det finnes også en del leiligheter. De fleste eier egen bolig, men det finnes også et godt leiemarked. 21,4 prosent av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det er oppført hele 3769 hytter innad i kommunen, noe som gir et meget bra hyttemarked. Dette har nok sammenheng med gode skiforhold om vinteren og mange muligheter for flotte fjellturer om sommeren.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant og sekundærnæringer. Hovedvekten av jordbruket er innenfor husdyrhold og melkeproduksjon. Kommunen er den største sauekommunen i Norge, med over 45 000 sauer. Innenfor industrien er det viktig å nevne næringsmiddelindustri, trevareindustri og møbelindustri og produksjon. Bryting av skifer er også viktig for kommunen. Som den 13. Største hyttekommunen i Norge er turismen en viktig næring for Oppdal kommune.

Oppdal har fire kommunale og seks private barnehager. Det ligger fire barneskoler og en ungdomsskole i kommunen, i tillegg til en privat skole. Oppdal har også egen videregående skole. Mange lag og foreninger gir et godt tilbud av forskjellige fritidsaktiviteter for barn og unge.

Både Dovrebanen og E6 er viktig for samferdsel i Oppdal, og gir forbindelse til blant annet Trondheim og Oslo. Rv. 70 gir forbindelse til Kristiansund. Det ligger en privat flyplass i Oppdal, men denne har ikke vanlig rutetrafikk.

Om Oppdal

Helt sør i Trøndelag fylke ligger Oppdal kommune. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 6 976 innbyggere. Kommunens administrative senter heter også Oppdal. I tillegg til Oppdal finner vi tettstedene Lønset, Midtbygda, Fagerhaug og Driva. Oppdal har en god del innvandring og folketallet er økende.

Oppdal kommune er i stor grad preget av fjell, og Oppdal er en typisk fjellbygd. Over 90 prosent av kommunens areal ligger høyere enn 600 moh. Kommunens høyeste topp er Storskrymten som ligger 1985 moh. Dette er også fylkets høyeste punkt. Oppdal byr på storslått natur, med gode muligheter for alpine aktiviteter om vinteren og spektakulære turer i fjellene om sommeren. I Oppdal ligger store deler av Dovrefjell/Sunndalsfjella nasjonalpark.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer