cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Oppdal

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Oppdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Oppdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Oppdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Oppdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Oppdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Oppdal

Boligmarkedet i Oppdal kommune består i all hovedsak av eneboliger, men det finnes også en del leiligheter. De fleste eier egen bolig, men det finnes også et godt leiemarked. 21,4 prosent av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det er oppført hele 3769 hytter innad i kommunen, noe som gir et meget bra hyttemarked. Dette har nok sammenheng med gode skiforhold om vinteren og mange muligheter for flotte fjellturer om sommeren.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant og sekundærnæringer. Hovedvekten av jordbruket er innenfor husdyrhold og melkeproduksjon. Kommunen er den største sauekommunen i Norge, med over 45 000 sauer. Innenfor industrien er det viktig å nevne næringsmiddelindustri, trevareindustri og møbelindustri og produksjon. Bryting av skifer er også viktig for kommunen. Som den 13. Største hyttekommunen i Norge er turismen en viktig næring for Oppdal kommune.

Oppdal har fire kommunale og seks private barnehager. Det ligger fire barneskoler og en ungdomsskole i kommunen, i tillegg til en privat skole. Oppdal har også egen videregående skole. Mange lag og foreninger gir et godt tilbud av forskjellige fritidsaktiviteter for barn og unge.

Både Dovrebanen og E6 er viktig for samferdsel i Oppdal, og gir forbindelse til blant annet Trondheim og Oslo. Rv. 70 gir forbindelse til Kristiansund. Det ligger en privat flyplass i Oppdal, men denne har ikke vanlig rutetrafikk.

Om Oppdal

Helt sør i Trøndelag fylke ligger Oppdal kommune. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 6 976 innbyggere. Kommunens administrative senter heter også Oppdal. I tillegg til Oppdal finner vi tettstedene Lønset, Midtbygda, Fagerhaug og Driva. Oppdal har en god del innvandring og folketallet er økende.

Oppdal kommune er i stor grad preget av fjell, og Oppdal er en typisk fjellbygd. Over 90 prosent av kommunens areal ligger høyere enn 600 moh. Kommunens høyeste topp er Storskrymten som ligger 1985 moh. Dette er også fylkets høyeste punkt. Oppdal byr på storslått natur, med gode muligheter for alpine aktiviteter om vinteren og spektakulære turer i fjellene om sommeren. I Oppdal ligger store deler av Dovrefjell/Sunndalsfjella nasjonalpark.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.