Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Øystre Slidre

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Øystre Slidre

Kjente og seriøse meglere i Øystre Slidre

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Øystre Slidre. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Øystre Slidre
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Øystre Slidre så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Øystre Slidre er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Øystre Slidre?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Øystre Slidre

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Østre Slidre

Boligmarkeder i Øystre Slidre kommune er preget av eneboliger, det finnes kun omtrent 16 leiligheter i kommunen. De fleste eier egen bolig, men det finnes et lite leiemarked. Det finnes over dobbelt så mange hytter som private boliger i kommunen, omtrent 3435 stykker. 34,5% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor næringer knyttet til turisme, som for eksempel varehandel, hotell og restaurant. Folk arbeider også i hovedsak innenfor sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Omtrent 30% av de yrkesaktive innbyggerne arbeider utenfor kommunen.

Kommunen har tre barnehager, to barneskoler og en ungdomsskole. Kommunen har tilbud om aktiviteter som cheerleading, fluefiske og en modellbilklubb. Videre finnes tilbud om mer tradisjonelle aktiviteter så som ski, fotball og håndball.

Fv. 51 er den mest sentrale veien gjennom kommunen. Denne går helt vest i kommunen. Fra Lillehammer bruker man omtrent 2,5 timer med bil til Øystre Slidre kommune.

Østre Slidre

I Valdres finner vi Øystre Slidre kommune. Kommunen ligger i Oppland fylke, Heggenes er administrativt senter. Kommunen har nynorsk som målform og 84% av kommunens innbyggere har dette som hovedmål.

Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 3200 innbyggere. De fleste av kommunens innbyggere bor på Heggenes, Moane og Beitostølen.

Turisme og tjenesteyting er veldig viktig for kommunen. Deretter kommer jordbruk og skogbruk. Da kommunen ligger såpass høyt i terrenget, ligger hovedvekten på husdyrhold. Da særlig på storfe, sau og geit. Beitostølen er særlig viktig for turismen, med flere høyfjellshoteller og alpinanlegg.

Jotunheimen går gjennom de nordlige delene av kommunen. Severdigheter er blant annet Hegge stavkirke og Lyskapellet.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Øystre Slidre

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg