cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Øygarden

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Øygarden

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Øygarden så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Øygarden er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Øygarden?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Øygarden

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Øygarden

Øygarden kommune består av flere øyer, men det er tettest bebodd på de store øyene rundt strandsteder og fiskevær. Det er særlig Toftøyna og Rognøyna som er mest bebodd, som ligger lengst sør i kommunen. På Toftøyna ligger også to av tre tettsteder i kommunen (Torsteinsvik og Vikavågen).

Per i dag bor det 4 889 innbyggere i kommunen, der prognoser viser til en økende befolkning. Økende befolkning gir også en økt etterspørsel på boliger, noe man til dels kan se fra en økende trend i antall boligomsetninger sett over tid.

Totalt er det 1793 eneboliger og 70 leiligheter i Øygarden med en eierandel på 87,1%. Man finner også en del fritidsboliger, på til sammen 613 hytter. For begge segmenter vil det bli bygd ut flere boliger som følge av at befolkningen er økende.

Eiendomsmegler Øygarden

Selv om Øygarden ikke har det mest aktive boligmarkedet er det fortsatt flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Eiendomsmegler Vest og Kaland & Partners er få av flere du kan velge mellom.

Vi anbefaler at du bruker en sammenligningstjeneste før du bestemmer deg. På denne måten vet meglerne at de er i konkurranse om deg som kunde. Og mest sannsynlig vil de derfor strekke seg enda lenger. På denne måten vil enkelt finne den beste megleren for jobben.

Om Øygarden

Øygarden kommune ligger i Hordaland fylke og grenser i dag til Meland, Radøy, Fjell, Askøy og over vannet til Fedje. Øygarden kommune består av en rekke øyer, men vil bli slått sammen med Fjell og Sund kommune, etter godkjenning fra Stortinget i juni 2017.

Av arbeidsplasser er det først og fremst innen det offentlige og arbeidsplasser innen tjenesteyting. I tillegg er bygge- og anleggsvirksomhet viktig, og videre innen annen industri som bergverk med petroleumsvirksomhet.

Øygarden er blant de viktigste oppdrettskommunene med fiske som laks, torsk og skalldyr, samt at det også er en del hjemmehørende flåter for fangst. Likevel arbeider rundt 56% av befolkningen utenfor kommunen, særlig i Bergen, Fjell, Sund og Askøy.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.