Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Øyer

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Øyer

Kjente og seriøse meglere i Øyer

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Øyer. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Øyer
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Øyer så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Øyer er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Øyer?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Øyer

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Øyer

Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 5141 innbyggere. Folk i kommunen arbeider stort sett innenfor varehandel og hotell og restaurant, sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Kommunen har to kommunale barnehager og tre private. Det finnes to barneskoler og en ungdomsskole i kommunen. Det finnes tilbud om mange aktiviteter til barn og unge, blant annet alpine idretter, dans, håndball, fotball, turlag og mye, mye mer.

Kommunen er en jordbruks- og skogbrukskommune. Man finner omtrent 1800 gårdsbruk i drift, som blant annet produserer melk, lamme- og svinekjøtt.

#Boligmarkedet i kommunen er preget av eneboliger. Antall hytter er nokså høyt, 3092. Dette har nok sammenheng med kommunens tilbud av for eksempel alpine aktiviteter.

Man kjører mellom Øyer og Lillehammer på under 20minutter.

Om Øyer

Sør for Ringebu kommune, i Oppland fylke, ligger Øyer kommune. Kommunen har to tettsteder; Tretten og Granrudmoen, og to sogn; Øyer og Tretten. Kommunens administrative senter er Tingberg.

I forbindelse med De olymiske vinterleker i 1994 ble Hafjell alpinanlegg bygget. Det er Norges tredje største alpinanlegg og tilbyr mange nedfarter og heiser. Hafjell Bike Park kan sommerstid besøkes, og er et av Norges beste arenaer for downhillsykling.

Har du lyst til å ta beina fatt går Pilgrimsleden gjennom hele kommunen. I Tretten finner vi Gamle Moksa kraftstasjon og man kan dra og se på Øyer kirke. Kirken er en korskirke fra 1725, bygget i tre. Den første helgen i november hvert år arrangeres Stavsmartn på Tretten. Denne har mest sannsynlig blitt arrangert helt tilbake til dansketiden.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Øyer

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg