Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Øvre Eiker

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Øvre Eiker

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Øvre Eiker så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Øvre Eiker er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Øvre Eiker?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Øvre Eiker

Bosetningen i Øvre Eiker er spredt utover de lavereliggende områdene, ikke overraskende med høyest tetthet i tettstedene. Det er i alt seks tettsteder i kommunen: Hokksund, Darbu, Skotselv, Vestfossen, Røren og Ormåsen. Førstnevnte er administrerende senter og huser omkring halvparten av kommunens innbyggere. Mens de to sistnevnte er boligfelt som først de siste årene har fått status som tettsteder.

Folketallet i Øvre Eiker har jevnt over vært stigende i mange tiår nå. Veksten ligger dessuten noe over fylkesgjennomsnittet og forventes ifølge SSBs prognoser å fortsette slik de neste 20 årene. Det skyldes blant annet nærheten til Drammen, Kongsberg og Oslo, samt godt utbygd samferdsel. Noe som i sin tur gjenspeiles i det høye antallet pendlere i kommunen.

Eiendomsmegler Øvre Eiker

Generelt sett fører befolkningsvekst til et aktivt boligmarked, preget av høy omsetning og prisstigning. Det kan gjøre det vanskelig å orientere seg effektivt på egen hånd. Benytt deg derfor gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Øvre Eiker.

Om Øvre Eiker

Øvre Eiker er en kommune sørøst i Buskerud fylke. Landskapet i kommunen er preget av flere store vassdrag, der Drammenselven og Eikerenvassdraget utgjør de største av disse. Førstnevnte løper gjennom den nordøstlige delen av kommunen. Mens Eikerenvassdraget begynner ved Vestfosselva, som renner ut i Fiskumvannet og deretter i innsjøen Eikeren helt i sør. Øvre Eiker har også en rekke store og til dels kuperte skogsområder. Ellers finner vi mye typisk flatbygd med produktive jordbruksarealer i kommunen.

Øvre Eiker er godt utbygd hva gjelder offentlige tjenester og har i tillegg til syv skoler på grunnskolenivå et sykehjem og en videregående skole. På Darbu holder også Buskerud folkehøgskole til. Hit drar elever fra hele landet etter videregående for å studere blant annet populærkultur.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer