Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ørland

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Ørland

Kjente og seriøse meglere i Ørland

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Ørland. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Ørland
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Ørland så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Ørland er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Ørland?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Ørland

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Ørland

Boligmarkedet i Ørland kommune består av både eneboliger og leiligheter, med hovedvekt på eneboliger. De fleste eier bolig, men det finnes også et godt leiemarked. Ørland har et begrenset hyttemarked, med 222 oppførte hytter.

Aktiviteten på boligmarkedet er større enn hos nabokommunene. Her selges det flere boliger hvert år, og man ser en økning. I følge prognosene til SSB skal det være en god og sund økning blant befolkning, som videre vil påvirke boligmarkedet godt.

Eiendomsmegler Ørland

Med et aktivt boligmarked følger det med flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Dette er noe du kan bruke som fordel for å få den beste megleren, til en enda bedre pris.

Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste for å innhent tilbud og komme i kontakt med flere meglere. På denne måten kan du enkelt sammenligne tilbudene du får. Dermed får du bedre forutsetninger for å finne den beste megleren til en god pris.

Før du tar en endelig beslutning kan det være lurt å invitere meglerne hjem på befaring. Da vil du få et godt inntrykk av hvordan de er som selger, samtidig som du finner en megler som du har god kjemi med. Med andre ord finner du den beste megleren til en god pris.

Om Ørland

På Fosenhalvøya i Trøndelag fylke ligger Ørland kommune. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 5356 innbyggere. Brekstad er kommunens administrative senter. Uthaug og Opphaug er kommunens to andre tettsteder. Kommunen er relativt liten i areal, kun 74 kvadratkilometer, og mesteparten av arealet ligger ikke høyere enn 60 moh. Ørland skal i 2020 slå seg sammen med Bjung i forbindelse med kommunereformen.

Austråttborgen er kommunens mest kjente severdighet, og har en flere tusen år gammel historie. Ellers kan man for eksempel besøke Austrått fort som er et kystartellerianlegg fra andre verdenskrig. Det arrangeres årlig bluesfestival i Ørland kommune.

De fleste av kommunens innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer, forsvar/offentlig administrasjon og helse- og sosialtjenester. Omtrent halvparten av arealet i kommunen er jordbruksareal, med hovedvekt på husdyrhold og kornproduksjon. Mascot Høie er kommunens største industrielle bedrift og produserer dyner og sengetøy. Ellers er det en god del næringsmiddelindustri. Mange arbeidsplasser er også knyttet til Ørland hovedflystasjon, en del av Luftforsvaret. Omtrent 22 prosent av de yrkesaktive innbyggerne jobber i andre kommuner.

Ørland har to kommunale og tre private barnehager. Det finnes to barneskoler og en ungdomsskole. Kommunen har ingen videregående skole, nærmeste skole blir Fosen videregående skole i Bjung. Kommunene har et bredt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Rv. 710 er viktig for samferdsel i kommunen. Ellers finnes det som nevnt tidligere flyplass, både sivil og for Forsvaret. Det går hurtigbåt til Trondheim og Kristiansund.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ørland

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg