cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ørland

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Ørland

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Ørland så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Ørland er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Ørland?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Ørland

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Ørland

Boligmarkedet i Ørland kommune består av både eneboliger og leiligheter, med hovedvekt på eneboliger. De fleste eier bolig, men det finnes også et godt leiemarked. Ørland har et begrenset hyttemarked, med 222 oppførte hytter.

Aktiviteten på boligmarkedet er større enn hos nabokommunene. Her selges det flere boliger hvert år, og man ser en økning. I følge prognosene til SSB skal det være en god og sund økning blant befolkning, som videre vil påvirke boligmarkedet godt.

Eiendomsmegler Ørland

Med et aktivt boligmarked følger det med flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Dette er noe du kan bruke som fordel for å få den beste megleren, til en enda bedre pris.

Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste for å innhent tilbud og komme i kontakt med flere meglere. På denne måten kan du enkelt sammenligne tilbudene du får. Dermed får du bedre forutsetninger for å finne den beste megleren til en god pris.

Før du tar en endelig beslutning kan det være lurt å invitere meglerne hjem på befaring. Da vil du få et godt inntrykk av hvordan de er som selger, samtidig som du finner en megler som du har god kjemi med. Med andre ord finner du den beste megleren til en god pris.

Om Ørland

På Fosenhalvøya i Trøndelag fylke ligger Ørland kommune. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 5356 innbyggere. Brekstad er kommunens administrative senter. Uthaug og Opphaug er kommunens to andre tettsteder. Kommunen er relativt liten i areal, kun 74 kvadratkilometer, og mesteparten av arealet ligger ikke høyere enn 60 moh. Ørland skal i 2020 slå seg sammen med Bjung i forbindelse med kommunereformen.

Austråttborgen er kommunens mest kjente severdighet, og har en flere tusen år gammel historie. Ellers kan man for eksempel besøke Austrått fort som er et kystartellerianlegg fra andre verdenskrig. Det arrangeres årlig bluesfestival i Ørland kommune.

De fleste av kommunens innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer, forsvar/offentlig administrasjon og helse- og sosialtjenester. Omtrent halvparten av arealet i kommunen er jordbruksareal, med hovedvekt på husdyrhold og kornproduksjon. Mascot Høie er kommunens største industrielle bedrift og produserer dyner og sengetøy. Ellers er det en god del næringsmiddelindustri. Mange arbeidsplasser er også knyttet til Ørland hovedflystasjon, en del av Luftforsvaret. Omtrent 22 prosent av de yrkesaktive innbyggerne jobber i andre kommuner.

Ørland har to kommunale og tre private barnehager. Det finnes to barneskoler og en ungdomsskole. Kommunen har ingen videregående skole, nærmeste skole blir Fosen videregående skole i Bjung. Kommunene har et bredt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Rv. 710 er viktig for samferdsel i kommunen. Ellers finnes det som nevnt tidligere flyplass, både sivil og for Forsvaret. Det går hurtigbåt til Trondheim og Kristiansund.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer