Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Øksnes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Øksnes

Kjente og seriøse meglere i Øksnes

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Øksnes. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Øksnes
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Øksnes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Øksnes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Øksnes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Øksnes

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Øksnes

Store deler av bosetningen er på den nordre delen av Langøy der omtrentlig 89% av kommunens befolkning bor, særlig rundt og i kommunesenteret Myre. Videre bor det flere i kommunens andre tettsted Alsvåg som befinner seg på nordre del av Langøya, og spredt i fiskevær på kysten.

Totalt eneboliger ligger på 1899 og totalt 38 leiligheter, der 82,9% er selveier. I tillegg er det 329 hytter i kommunen. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris på eneboliger har variert i stor grad over mange år. Når det gjelder boligkvalitet er det svært varierende standard på boligene, men økningen i kvadratmeterpris har vært betydelig.

Folketallet ligger i dag på 4 456 innbyggere, med videre prognoser om folkeøkning noe som kan forklare den større økningen på gjennomsnittlig kvadratmeterpris i 2017 til 2018.

Om Øksnes

Øksnes kommune ligger i Nodland fylke og består av den nordre delen av Langøy og flere øyer som ligger rundt slik som Skogsøya, Dyrøya, Nærøya, Tindsøya og Gisløya. I tillegg er det 220 øyer, holmer og skjær som tilhører kommunen, med grenser til kommunene Andøy, Sortland og Bø.

Øksnes er en typisk fiskerikommune og har den største ilandbrakte fangsten beregnet etter verdi blant kommunene i Nordland. Andre næringer er beskjedent jordbruk innen husdyrhold og noe pelsdyroppdrett, samt industri innen kraft- og vannforsyning og næringsmiddelindustrien innen fiskeforedling. Rundt 18% av de bosatte har arbeid utenfor kommunen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Øksnes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg