Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Odda

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Odda

Kjente og seriøse meglere i Odda

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Odda. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Odda
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Odda så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Odda er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Odda?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Odda

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Odda

I Odda er ikke boligmarkedet like aktiv sammenlignet med de andre byene i Norge. Selv med et lite aktivt boligmarked kjøpes det og selges boliger året rundt. Man kan velge mellom alt fra eneboliger og rekkehus til leiligheter. 

Med en flott beliggenhet i Hardanger er det flere som ønsker å bosette seg her, eller investere i fritidsbolig. Med en lavere boligpris og flott natur er det mange som lar seg sjarmere av området. 

Eiendomsmegler Odda 

Selv med et lite aktivt boligmarked er det flere meglere som konkurrer om de samme kundene. Her finner man kanskje ikke de største meglerforetakene. Men det er fortsatt flere å velge mellom. 

Dersom du skal selge boligen din i Odda, er det viktig at du finner riktig megler. Inviter derfor flere på befaring, slik at du får et bedre inntrykk av hver og en som en selger. 

Deretter kan det være lurt å sjekke hva de har solgt tidligere. Det hjelper ikke det om en megler er god på salg av hytter, dersom du skal selge en bolig. 

Til slutt kan du ta et totalvurdering av tilbudene og inntrykkene. På denne måten vil du enklere finne den beste megleren for å selge boligen din i Odda. 

Om Odda

Odda er både en by og en kommune som ligger i Hordaland fylke. Byen grenser mot Kvinnherad, Etne, Sauda, Suldal, Vinje og Ullensvang. Odda ligger helt innerst i Sørfjorden i Hardanger. 

I januar 2018 ble det målt opp at byen består av 4.954 innbyggere. 

Byen er godt kjent blant turistene, spesielt for Trolltunga. Her er det flere som kommer hvert år for å gå den flotte turen. Samtidig som de får oppleve den flotte Hardangerfjorden. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Odda

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg