Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Notodden

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Notodden

Kjente og seriøse meglere i Notodden

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Notodden. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Notodden
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Notodden så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Notodden er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Notodden?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Notodden

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Notodden

De siste årene har boligmarkedet i Notodden stagnert en god del. De har ikke et like godt marked som de hadde før. Det vil si prismessig. 

Det er fortsatt en gode del boliger som blir kjøpt og solgt i året. Den eneste ulempen for de som selger, er at man ikke opplever like stor prisvekst lenger. 

Med kort avstand til Drammen og Rjukan er det flere som ønsker å bosette seg her. Så om du skal selge, kan det være lurt å bruke litt tid på å finne riktig megler. 

Eiendomsmegler Notodden

Har du en bolig som ligger i Notodden som du vurderer å selge? Da er det veldig viktig at du finner den beste megleren til jobben. Sett gjerne opp en liste over hva som er viktig for deg før du starter prosessen. 

Noen faktorer som er viktig at du ser etter er; kjemi, lokalkunnskaper og salgskunnskaper. Det er viktig at du og megleren har god kjemi for at prosessen skal gå så lett som mulig. 

Lokalkunnskaper er viktig at megleren har for at han skal kunne svare på potensielle kjøpere sine spørsmål. Salgskunnskaper er noe av det viktigste, megleren bør sitte med gode kunnskaper om dette for å kunne få mest mulig for din bolig. 

Om Notodden

Notodden er en kommune og by i Telemark fylke. Selve kommunen grenser til Bø, Sauherad, Kongsberg, Flesberg, Tinn, Hjartdal og Seljord. Nabobyene er Kongsberg og Rjukan. 

Byen fikk egen bystatus da den ble skilt ut fra Heddal i 1913, og er nå over 100 år. Byen bestod av 9.077 innbyggere i 2017 og er kommunen sin administrasjonssentrum. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Notodden

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg