Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nordreisa

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Nordreisa

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nordreisa så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nordreisa er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nordreisa?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarked i Nordreisa

Boligmarkedet i Nordreisa kommune består i all hovedsak av eneboliger, men det finnes også i underkant av 70 leiligheter i kommunen. De fleste eier bolig, men det finnes muligheter for å leie hvis man skulle trenge dette. Hyttemarkedet er moderat, med i underkant av 450 oppførte hytter.

Når det kommer til boligsalg, er det flere boliger som blir solgt i året. Man ser at det er en sund utvikling og at flere flytter hit. I følge SSB sine prognoser er det forventet en vekst i antall innbyggere de neste årene. Noe som kan påvirke boligmarkedet godt.

Hvorfor kommunen opplever denne veksten er vanskelig å svare på. Men en av grunnene kan være nærhet til flyplass og gode arbeidsforhold. Samtidig som man får mye hus for pengene.

Eiendomsmegler Nordreisa

Med et godt boligmarked følger det naturligvis med flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. De lokal meglerforetakene som Stiftelsen Nybo og Nygård eiendom er nok noen du kommer til å møte på om du skal selge boligen din.

Før du tar neste steg og bestemmer deg anbefaler vi at du bruker en anbudstjeneste for å komme i kontakt med flere megleren. På denne måten vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde, og er kanskje derfor villig til å strekke seg enda lenger.

Om Nordreisa

Nordreisa kommune ligger i Troms fylke, og grenser til både Finnmark og Finland. På nordsamisk heter kommunen for Ráisa, og på kvensk heter den Raisi. Kommunens administrative senter heter for Storslett. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 4909 innbyggere. I tillegg til Storslett har kommunen også tettstedet Sørkjosen. Omtrent 55% av kommunens innbyggere bor i tettstedene.

Naturen i kommunen domineres i hovedsak av elva Reisa, som renner gjennom Reisadalen. Her finner vi også Reisa nasjonalpark. Kommunens høyeste topp er Ráisduottarháldi som ligger 1361 moh. Reisaelva er en av Norges beste lakseelver. Mollisfossen i Reisaelva har et fall på nesten 300 meter.

Fiske har noen betydning, med fiskeproduksjonsanlegg to steder i kommunen. Det er svært lite industri i kommunen, da i hovedsak næringsmiddelindustri. Turismen gir mange arbeidsplasser i kommunen. I overkant av 20% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor Nordreisa.

Kommunen har ni barnehager, fem kommunale og fire private. Det finnes seks grunnskoler i kommunen, to av disse er private. Tre av skolene har ungdomstrinn. Det finnes ikke noen videregående skole i kommunen. Nærmeste videregående blir nok Nord-Troms videregående skole. Kommunen har et variert tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Begge kommunens tettsteder ligger ved E6. Fv. 865 og 866 er også viktig for samferdsel i kommunen. Kommunen har flyplass, Sørkjosen lufthavn. Dette er Nord-Troms sin eneste flyplass.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer