Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nordre Land

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Nordre Land

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nordre Land så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nordre Land er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nordre Land?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Nordre Land

#Boligmarkedet i Nordre Land kommune består for det meste av eneboliger. De fleste eier boligene sine, men det finnes et leiemarked for de som ønsker dette. I kommunen er det bygget nokså mange hytter, hele 2574.

Dokka er et knutepunkt for vegnettet i kommunen. Hvis du kjører nordover langs fv.250 fra Dokka kommer du til Lillehammer, og hvis du kjører østover langt fv. 33 kommer du til Gjøvik.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor sekundærnæringer, varehandel og hotell og restaurant og helse- og sosialtjenester.

Kommunen har sju barnehager. I Dokka finner vi en barneskole og en ungdomsskole, mens det på Torpa ligger en kombinert barne- og ungdomsskole. I kommunen tilbys aktiviteter som fotball, håndball, ski, alpint og hopp. Det finnes også mulighet for aktiviteter som er mer kulturelle, så som dans, teater og sang.

Fra Dokka til Gjøvik bruker man omtrent 40 minutter med bil, og hvis du kjører til Lillehammer bruker du omtrent 50 minutter. Dette gjør det mulig å pendle til andre steder for eksempel i forbindelse med jobb.

Nordre Land

Nordre Land kommune ligger nokså langt sør i Oppland kommune. Kommunen ligger nord for Randsfjorden. Dokka er kommunens administrative senter, der man finner over halvparten av kommunens innbyggere. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 6673 innbyggere i kommunen.

Nordre Land er preget av både skogbruk og landbruk. Skog utgjør over halvparten av arealet i kommunen. Husdyrhold og grasproduksjon er det jordbruket i hovedsak består av.

Kommunen har flere innsjøer, blant annet Randsfjorden, Ullsjøen og Dokkfløyvatnet. Elva Dokka renner fra Dokkfløyvatnet og ut i Randsfjorden.

Det finnes mange nasjonalparker eller naturreservat som helt eller delvis ligger i kommunen. Dette er blant annet Lagsuna nasjonalpark, Dokkadeltaet naturreservat og Flåmyra naturreservat.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer