Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nord-Odal

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Nord-Odal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nord-Odal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nord-Odal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nord-Odal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Nord-Odal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Nord-Odal

Bosetningen i Nord-Odal er først og fremst konsentrert til kommunens to tettsteder og dalførene som munner ut her. Ellers er det en del bebyggelse langs Fv. 24 og 209, som følger Storsjøen tett på hver sin side. Nord-Odals flotte og varierte friluftsmuligheter har ført til at mange har valgt å kjøpe eller sette opp hytta si her. Og med nesten 1 000 registrerte fritidsboliger er Nord-Odal ingen ubetydelig hyttekommune.

Folketallet i Nord-Odal var lenge preget av mye utflytting. De siste to tiårene har det imidlertid holdt seg forholdsvis stabilt omkring 5 000 innbyggere. Selv om det er snakk om en lavere vekst enn i landet som helhet, viser prognosene en viss forventet befolkningsvekst i årene som kommer.

Det er i så fall innflyttere som vil sørge for den veksten, og mange av disse vil utvilsomt falle inn under det segmentet av befolkningen (nær halvparten) som har sitt arbeid utenfor kommunegrensen.

Eiendomsmegler Nord-Odal

Enten du tenker på å selge eller kjøpe, uansett om det er snakk om helårsbolig eller hytte. Vil det å komme i kontakt med en megler som kjenner boligmarkedet i Nord-Odal være alfa og omega. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for å få en god oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i området.

Om Nord-Odal

Nord-Odal ligger som en hestesko rundt den nordligste halvdelen av Storsjøen. Innsjøen er en del av Glommavassdraget og utgjør med sine 47 forgrenede kvadratkilometer en av Odalens mest kjente særtrekk. Kommunens to tettsteder, Sand og Mo, ligger på hver sin side av Storsjøens nordende.

Som kommunevåpnet røper, har skogbruk tradisjonelt sett vært en viktig næringsvei i Nord-Odal. Og med over 80 prosent av sitt totale areal dekket av skog og omkring 100 000 m3 tømmer avvirket årlig, er skogen heller ikke i dag en uviktig ressurs for kommunen.

De store, sammenhengende skogsområdene tilbyr naturligvis også et vell av natur- og friluftsmuligheter for fastboende så vel som besøkende.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.