Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nord-Fron

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Nord-Fron

Kjente og seriøse meglere i Nord-Fron

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Nord-Fron. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Nord-Fron
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nord-Fron så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nord-Fron er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nord-Fron?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Nord-Fron

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Nord-Fron

I følge data fra SSB har kommunen 2647 eneboliger og 16 leiligheter. Andelen hytter er høy, hele 2409 stykker. Dette kan skyldes at kommunen gir nær beliggenhet til flere populære fjellområder så som Rondane, Jotunheimen og Dovrefjell.

De fleste innbyggerne i kommunen jobber innenfor sekundærnæringer, varehandel, hotell og restaurant samt helse- og sosial. Kommunen har sju barnehager og fem grunnskoler.

Hvis du besøker Nord-Fron finnes det mange aktiviteter å fylle dagene med. Du kan besøke Gudbrandsdal Krigsminnesamling, prøve deg på rafting eller turvandring i naturskjønne Rondane. På Vinstra kan du besøke Peer Gynt-gården Hågå. Årlig arrangeres Peer Gynt-stemnet og Country Music Festival. I 2000 ble Vinstra skysstasjon valgt til kommunens tusenårssted.

Om Nord-Fron

Omtrent midt i Oppland fylke ligger Nord-Fron kommune. Her er Vinstra administrativt senter. Kommunen har nynorsk som offisiell målform og 96,1% av innbyggerne har dette som hovedmål.

Skåbu, Vinstra, Kvam og Ruste er de områdene flest av innbyggerne i kommunen bor. 870 moh ligger Skåbu, som med dette blir Norges høyest beliggende sted der folk bor fast. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 5731 innbyggere.

Lågen går gjennom kommunen og deler denne i to. Kommunen er slik plassert at den strekker seg inn helt sør i Ronadane nasjonalpark. Kommunen har noe kornproduksjon, men det er mest satsing på husdyrhold og man utnytter gode fjellbeiter. Nord-Fron har noe industri, da innenfor blant annet trevare og en sponplatefabrikk. Kommunen er den største kraftkommunen i Oppland, da kommunen har fire kraftverk.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nord-Fron

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg