Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nord-Aurdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Nord-Aurdal

Kjente og seriøse meglere i Nord-Aurdal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Nord-Aurdal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Nord-Aurdal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nord-Aurdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nord-Aurdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nord-Aurdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Nord-Aurdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Nord-Aurdal

#Boligmarkedet i Nord-Aurdal kommunen er preget av eneboliger, men det finnes også bort imot 200 leiligheter. De fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked for den som skulle trenge det.

Det er bygget i overkant av 4500 hytter i kommunen, og dette gjenspeiler hvor viktig turismen er for kommunen. De fleste av kommunens innbyggere jobber nettopp innenfor blant annet varehandel, restaurant og hotell. Etter dette er også helse- og sosialtjenester en viktig arbeidsplass i kommunen.

Kommunen har fem barnehager og en barneskole. På barneskolen går det over 400 elever, og skolen har omtrent 70 ansatte. Det finnes en ungdomsskole i kommunen med om lag 210 elever og 35 ansatte.

Kommunen har en videregående skole i Leira, Valdres videregående skole.

E16 og Rv. 51 går gjennom kommunen. Fagernes har også en egen flyplass. Denne var tidligere en charterflyplass frem til nedleggelsen i 2016. Etter dette er den drevet av private aktører.

Om Nord-Aurdal

Nord-Aurdal kommune ligger sørvest i Oppland fylke og er den del av Valdres. Fagernes er administrativt senter. Andre tettsteder i kommunen er Leira og Aurdal. Innbyggertallet har stort sett vært synkende siden 1980-tallet, og var per 3.kvartl 2018 på 6430 innbyggere. Kommunen er også regionssenter i Valdres.

Kommunen har flere store innsjøer, blant annet Ølsjøen, Tisleifjorden og Strondagfjorden. Elva Tisleia renner mellom Ølsjøen og Tisleifjorden. Kommunens høyeste topp er Djuptjernkampen som ligger på 1325 meter over havet. Nesten 50% av kommunen ligger over 900 moh.

Kommunen har gått fra å være en viktig jord- og skogsbrukskommune til å ha en viktig rolle for å yte tjenester både til sine innbyggere og til turister. Det er stor pågang av turister til kommunen, slik at hotell og andre tjenester har blitt viktige. Jordbruket spiller fortsatt en rolle, da med vekt på husdyrhold.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nord-Aurdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg