Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nome

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Nome

Kjente og seriøse meglere i Nome

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Nome. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Nome
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nome så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nome er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nome?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Nome

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Nome

Boligmarkedet i Nome har steget jevnt det siste året og kommunen har opplevd en økning i antall innbyggere. Flere bosetter seg her, dette kan det være mange årsaker til. Noen av de kan være at man får mye for pengene, samtidig som det er gode jobbmuligheter. Selv om Nome er en landlig kommune er det kort vei inn til større byer som Skien.

Eiendomsmegler Nome

Dersom du skal selge boligen din i Nome er det viktig at du finner den beste eiendomsmegleren. Her finner man både lokale meglere og meglere fra nabokommunene som konkurrer om oppdrag. Det kan derfor være lurt å bruke litt tid for å finne den beste meglere i Nome, slik at du får mest for boligen din. Bruk gjerne vårt skjema for å innhente tilbud fra flere meglere.

Før du bestemmer deg for hvilken megler du vil bruke, kan det være lurt å invitere de hjem på befaring. Da vil du få et bedre inntrykk av hvordan de jobber og hvem som passer best til å selge boligen din. Deretter kan du sammenligne pris, inntrykk og referanser for deretter å finne den beste megleren.

Om Nome

Nome kommune ligger i Telemark fylke og grenser mot Kviteseid, Drangedal, Skien, Bø og Sauherad. Kommunen ble slått sammen i 1964 med Jolla og Lunde. Målt i areal og antall innbyggere er Nome den største kommunen i Midt-Telemark. Her finner man tettstedene Lunde og Ulefoss, Knatten er det høyeste punktet og ligger 748 meter over havet. I dag er det 6.584 innbyggere som bor i kommunen.

Nome kommune sitt næringsliv består hovedsakelig av skog- og jordbruk. Etter Skien har Nome det største kornarealet og jordbruksarealet i Telemark fylke. Vannkraft er også en betydelig del av kommunen sitt næringsliv.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nome

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg