Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nesodden

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Nesodden

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nesodden så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nesodden er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nesodden?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet på Nesodden

Spesialsykehuset Sunnaas er ikke bare – ved siden av kommuneadministrasjonen – Nesoddens største arbeidsplass, men også landets største av sitt slag. Institusjonen har over 700 ansatte og tar imot pasienter fra hele landet.

Ikke desto mindre er halvparten av Nesoddens sysselsatte pendlere, hvorav hele 40% jobber i Oslo. De mange avgangene, og den ikke mer enn 20 minutter lange fergeturen over fjorden, gjør Nesodden til et svært attraktivt alternativ for den som gjerne bytter til seg landlig idyll, andre oppvekstvilkår og mer armslag mot en litt lengre arbeidsvei. Og dem har det etter hvert blitt en del av.

Det har naturlig nok ført til at Nesodden, i likhet med de øvrige Follo-kommunene, generelt sett har blant landets sterkeste boligmarkeder.

Eiendomsmegler Nesodden

I ethvert aktivt boligmarked vil man finne flere meglerfirmaer som kappes om kundene. Benytt deg derfor gjerne av tjenesten vår for lettere å danne deg oversikt over de beste tilbudene. Som et pluss vil meglerne vite at de er i konkurranse om deg som kunde, og muligheten er derfor stor for at de strekker seg enda lenger.

Nesodden

Nesodden er verken den største eller den minste av Follo-kommunene, enten du ser på befolkningstall eller utstrekning. Men når det gjelder geografisk særegenhet og sentralitet, tar den frodige halvøya i Indre Oslofjord ganske sikkert spillet hjem.

“Vi bor på landet, men har kort vei til byen”, hører man gjerne nesoddingene skryte av. Og det er riktig, for her befinner sjøfuglreservat, botaniske naturminner og godt bevart kystkultur seg kun en kort fergetur unna Oslo sentrum.

Bosetningen er hovedsakelig konsentrert i administrasjonssenteret Nesoddtangen i nord, men er også høy langs riksveien på vestsiden av halvøya. På østsiden finner vi Oslofjordens indre arm, Bunnefjorden.

Kommunen består i dag av 19.567 innbyggere. Med en antatt økning de neste årene som kommer.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer