Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nesna

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Nesna

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nesna så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nesna er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nesna?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Nesna

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Nesna

Bosetningen i Nesna ligger konsentrert i området ytterst på halvøyen, i og omkring kommunesenteret Nesna. Folketallet har historisk hatt nedgang og ellers holdt seg stabilt, men i perioden 2006-2016 var det en vekst på gjennomsnittlig 0,4% i året. Per 2018 ligger folketallet på 1796 innbyggere og prognoser viser en svak økning i folketallet de neste 20 årene. Denne økningen i folketallet vil trolig påvirke boligmarkedet positivt. Totalt er det 758 eneboliger og 265 leiligheter i kommunen, der 73,9% er selveier, mens 22,9% leier. I tillegg er det også 265 hytter i kommunen.

SSB viser at i 2018 var gjennomsnittlig kvadratmeterpris for eneboliger på 15 754kr, noe som viser at det har vært en jevn økning over tid. Når det gjelder antall boligomsetninger i året ligger dette relativt stabilt, og generelt sett får man store boliger for en lav pris i kommunen, der mange boliger har en fantastisk utsikt.

Om Nesna

Nesna er en kommune i Nordland fylke i Helgeland, og grenser mot Rana, Lurøy, Leirfjord og Dønna. Kommunen består av en fastlandsdel og tre større øyer (Hugla, Handnesøya og Tomma), samt noen mindre ubebodde øyer. Det er totalt fire tettsteder i kommunen og dette er Nesna og de tre større øyene, men andre definerer kun Nesna som et tettsted. Landskapet er berglendt og den høyeste toppen er på Tomskjevelen på 922 moh. I tillegg er det strender flere steder, særlig rundt kommunesenteret.

Nesna har høyest andel ansatte i det offentlige og tjenesteyting i kommunen i Nordland fylke. Ellers er det 12% primærnæring innen jordbruk, melkeproduksjon og sauehold, samt noe fiske. Videre er det variert servicetilbud som følge av økt turisttrafikk, og noe industri innen kraft- og vannforsyning, verkstedindustri, båtbygging og bergverk. 15% av de yrkesaktive i kommunen arbeider utenfor Nesna, i de øvrige Helgelandskommunene.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.