Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Narvik

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Narvik

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Narvik så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Narvik er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Narvik?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Narvik

Narvik sentrum som ligger mellom Rombaken og Beisfjorden halvøy har den mest bymessige bebyggelsen av byene rundt. I tillegg er det en del bosetning i tettstedene Bjerkvik og Beisfjord, langs fjordsidene og innover Skjomdalen. 

Totalt er det 1 680 leiligheter og 4 254 eneboliger i kommunen der 74,6 % er selveier og 17,3 % leier. Det er også et attraktivt hyttemarked med totalt 2 157 fritidsboliger. Boligomsetninger har ligget omtrentlig likt i en perioden, men gjennomsnittlig kvadratpriser har økt siden 2015. 

Snittprisen de siste årene har hatt noen svingninger.Med andre ord har boligprisene i Narvik svingt en god del, men boligsalget har hatt en kort formidlingstid.

Eiendomsmegler Narvik

Med et aktiv boligmarked er det flere både store og små meglerforetak å velge mellom. Her finner man blant annet EiendomsMegler 1 og Narvik Meglerne. 

Dersom du har en bolig som du vurderer å selge i Narvik er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Da er det også en fordel at boligmarkedet her er aktivt og består av mange meglere. 

Ved å bruke en sammenligningstjeneste vil nemlig meglerne vite at de er i konkurranse om deg som kunde. Og derfor er de kanskje villig til å strekke seg enda lenger. 

Husk å inviter de aktuelle meglerne på befaring. Da det er viktig at du får et inntrykk av hvordan de er som selger. Samtidig som du finner en du har god kjemi med. 

Om Narvik

Målt i antall innbyggere er Narvik den tredje største kommunen og byen som ligger i Nordland, og syvende størst i Nord-Norge. 
I dag består Narvik av 14.141 innbyggere Byen var tidligere en kjøpstad. Siden 1902 har Narvik vært den viktigste havnen for utskiping av jernmalm fra LKABs gruver i Kiruna, fordi havnen har vært isfri hele året. 

Byen er også en skoleby, som ofte kaller seg selv for «teknologihovedstad» i landsdelen. I byen finner man flere videregående skoler, og fra 2016 ble det en universitetsby da Høskolen i Narvik ble en del av Norges arktiske universitet. 

Narvik sentrum som ligger mellom Rombaken og Beisfjorden halvøy har den mest bymessige bebyggelsen og der de fleste bor. I tillegg er det en del bosetning i tettstedene Bjerkvik og Beisfjord, langs fjordsidene og innover Skjomdalen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer