Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Namsos

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Namsos

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Namsos så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Namsos er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Namsos?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Namsos

Namsos består av mange innbyggere, men har ikke opplevd den største boligveksten den siste perioden. Hvis man ser på prognosen fremover skal byen vokse sakte men sikkert. 

En av årsakene til dette kan være at det er en liten by som ligger usentralt. Slik at de som ikke kjenner til den, er mest sannsynlig ikke de som flytter hit. Man antar gjerne at de som flyttere hit har røtter herfra.

For de som ønsker et rimelig sted å bo, men samtidig i en by vil Namsos være et fint sted. Du bør ikke være for avhengig av de store byene, da den nærmeste er Trondheim og ligger 3 timer unna. Så det er en fin dagstur.

Eiendomsmegler Namsos 

Har du et hus til salgs i Namsos eller en annen bolig som du vurderer å selge? Da er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Her er det flere meglere som konkurrerer om de samme oppdragene. Her kan man både møte på EiendomsMegler 1 og Boli Real Estate Department Namsos. 

Utnytt muligheten til å invitere flere meglere på befaring. Da vil du fort få et inntrykk av hvordan de er som meglere, samtidig som du kan sammenligne pris. Deretter kan du danne et helhetsinntrykk for hvilken megler som er best for jobben. 

Om Namsos

Namsos er en by som du finner på midten av Nord-Trøndelag, helt innerst i Namsenfjorden. Selve kommunen har 13.083 innbyggere. På grunn av musikkmiljøet i Namsos blir det ofte kaldt Rock City. Flere kjente artister som DDE, Stein Ingebrigtsen og flere kommer fra Namsos. 

Selve byen vokste frem som en utskipshavn for trelast og tømmer i 1845. Næringsmiddelindustri er noe som i dag er en av de største industrigrenene til Namsos. Hvor blant annet Gilde Norsk Kjøtt, Synnøve Finden, verkstedindustri og grafisk produksjon er noen kjente.  

Byen består av fin natur hvor berggrunnen hovedsakelig består av grunnfjellsgneis. Byfjellet Klompen gir deg full oversikt over byen med sine 114 meter over havet. 
 

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer