Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Moss

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Moss

Kjente og seriøse meglere i Moss

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Moss. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Moss
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Moss så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Moss er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Moss?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Moss

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Moss

Moss har opplevd en stor økning i boligmarkedet. Det er flere som velger å flytte ut fra storbyen og ut hit. Det kan være flere ulike årsaker til dette. 

Byen er perfekt for de som ønsker å bo sentralt og i en by, men ikke ønsker å bruke like mye penger som man må i Oslo. 

Moss har en attraktiv beliggenhet i forhold til kollektivtransport. Det er flere som jobber i hovedstaden og pendler frem og tilbake hver dag. Da det kun er 40 minutter med tog. 

Byen ligger også med kort avstand i fra Fredrikstad, hvor det kun tar 25 minutter med tog. Så i denne byen har man virkelig store muligheter til å bevege på seg. 

Eiendomsmegler Moss

Dersom du har en bolig i Moss som du vurderer å selge er det viktig at du finner den rette megleren. 

I et så aktivt boligmarked er det flere eiendomsmeglere i Moss som konkurrer om oppdrag. DNB Eiendom og PrivatMegleren er to av mange. 

Vi anbefaler at du tar kontakt med flere meglere og inviterer de på befaring. 

På denne måten vil du raskt få et inntrykk av hvilke meglere som passer best for deg. Deretter kan du innhente tilbud og sammenligne pris og personlig inntrykk for å finne den beste megleren. 

Om Moss

Moss er en by som er lokalisert i Østfold fylke. Byen grenser mot Vestby i nord, Våler i øst og Rygge i sør. 

Byen er kjent for å ha et mangfoldig handel- og industrimiljø, kunstgalleri, variabel innland- og fjordnatur med Mossemarka, Vansjø og Jeløya. 

Moss ligger sentralt på østsiden av Oslofjorden, mellom Sverige og Oslo, med fergeforbindelse fra Vestfold til Horten og omvendt. Byen er viktig som service- og handelssenter for et oppland. Kombinasjonen av vannkraft og gode kommunikasjoner er selve grunnlaget for byen. 

Moss består i dag av 31.308 innbyggere. Hvor de fleste hovedsakelig har bosatt seg ved og rundt bykjernen. 
 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Moss

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg