Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Moskenes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Moskenes

Kjente og seriøse meglere i Moskenes

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Moskenes. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Moskenes
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Moskenes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Moskenes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Moskenes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Moskenes

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Trøndelag

Boligmarkedet i Trøndelag har ikke vært like aktivt som de andre fylkene i Norge. Men man ser tendenser til en positiv vekst. Særlig i de større byene som Trondheim. 

Det rare med boligmarkedet her, er at det er veldig variabelt. Noen ganger blir boligene solgt fort, mens andre ganger tar det lang tid. 

Selvfølgelig vil det variere ut i fra hvor i fylke man ønsker å kjøpe en bolig. Det positivitet er at boligprisene ikke like høye som prisene nedover mot Akershus, Oslo og Østfold. 

Eiendomsmegler Trøndelag

Enten du skal selge et hus eller en leilighet er det veldig viktig at du finner den rette megleren for salg av boligen din. Det finnes flere meglere å velge mellom i fylke. Enten du bor Trondheim eller Steinkjer er det viktig at du finner den beste megleren som kjenner godt til nabolaget ditt. 

Dette gjelder også om du ikke skal selge boligen din, men trenger en verdivurdering. 

Vi hjelper deg med å finne en lokalkjent megler med kun ett skjema. På denne måtene kan du sammenligne de forskjellige tilbudene og velge riktig megler for salget av din bolig. 

Om Trøndelag

Fylke er den nordligste delen av Sør-Norge. Selv om Midt-Norge regionen ikke er helt definert er Trøndelag en del av dette. 

I 1804 ble Fylke delt i to fylker som følge av det historiske Trondhjems amt, Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag. I januar 2018 ble disse fylkene gjenforent til ett fylke igjen.  

Fylke grenser til Møre og Romsdal i sørvest, Nordland i Nord og Hedmark og Oppland i sør. I vest finner man kysten mot Norskehavet, mens i øst grenser Trøndelag mot Sverige. 

Den største byen i fylke er Trondheim. Denne byen er Norges tredje mest folkerike kommuner. Målt i Areal er Trøndelag et av Norges største fylke i areal, og med sine 450.000 innbyggere er det Norges femte største i folketall. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Moskenes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg