Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Molde

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Molde

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Molde så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Molde er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Molde?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Molde

Boligmarkedet i Molde er preget av både eneboliger og leiligheter, men med hovedvekt på eneboliger. De fleste er selveiere, men det finnes også et leiemarked og borettslag/andelsleiligheter. 

Har du lyst til å kjøpe hytte i Molde kommune er det noen muligheter for dette, da det er bygget om lag 736 hytter i kommunen. 

Byen har et aktivt boligmarked. Men i forhold til andre byer i Norge er boligprisene en god del lavere. Dette er noe som gjør at kanskje flere trekker til byen, da man får mer for pengene. 

Eiendomsmegler Molde

Med et aktiv boligmarked er det flere meglere å velge mellom. Dette er en stor fordel for deg som skal selge, da det er stor konkurranse blant meglerne. 

Du kan blant annet velge mellom Eiendomsmegler 1 og Notar. Dette er noen av de større selskapene. 
Vi anbefaler at du får tilbud fra flere meglere, før du tar valget. Da vil du enklere finne den beste megleren for deg og din bolig. Samtidig som du kanskje får det litt billigere. 

Du er velkommen til å bruke vårt skjema. Da slipper du å bruke unødvendig mye tid på å kontakte flere meglere. 

Om Molde

Molde er både en kommune og en by som ligger i Romsdal, i Møre og Romsdal fylke. Navne Molde antar man at kommer fra det norrøne gårdsnavnet, Moldar i flertall er dette mold. 

Byvåpenet til Molde er en hval som jager sild inni en tønne. På 1740-tallet var det faktisk sildefisket som reddet Molde fra hungersnød. 

Molde fikk bystatus i 1742, selv med mye motstand fra Trondheim og Bergen. I januar 2018 ble det målt opp at byen består av 26.900 innbyggere. 

Innbyggeren i byen jobber i hovedsak innenfor varehandel/hotell/restaurant og helse- og sosialtjenester. Molde er faktisk den største industribyen i fylket. Viktige bedrifter er blant annet Glamox, Bussbygg og Oskar Syltes Mineralvannfabrikk. 

Molde har kallenavnet “Rosenes by”, og kommunen er et yndet feriemål. Beliggenheten ved fjorden, trehusbebyggelsen, parkanlegg og hager har gjort Molde til et sted mange turister drar til. Molde er også kjent for jazzfestivalen som holdes hver sommer. 

Viktige severdigheter i Molde er blant annet Aker Stadion, hjemmebane for Molde fotballklubb, Moldepanoramaet, Molde domkirke og utsiktspunktet Varden. 

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer