Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Møre og Romsdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Møre og Romsdal

Kjente og seriøse meglere i Møre og Romsdal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Møre og Romsdal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Møre og Romsdal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Møre og Romsdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Møre og Romsdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Møre og Romsdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Møre og Romsdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Møre og Romsdal

Møre og Romsdal har ikke et like aktivt boligmarked som flere av de andre fylkene. Men allikevel ser man en sterk oppgang i byene. Det er flere som bosetter seg i Molde, Ålesund og Kristiansund. 

Litt lengre ut fra de større byene, finner man mer landlige omgivelser. Her er heller ikke boligprisene like høye som de er inne i de større byene. 

Fylke har en god blanding av forskjellige typer boliger. Her kan du finne alt fra leiligheter til hus, rekkehus og hytter. Skal man derfor bosette seg i fylke, må man finne ut hva som er viktig. Deretter kan man lete etter sted.  

Eiendomsmegler Møre og Romsdal

Har du planer om å selge boligen din eller trenger en verdivurdering? Da kan det være lurt å finne en god megler. I Møre og Romsdal finnes det flere å velge mellom. Flere av de store meglerforetakene holder til i fylke, og det er derfor enda flere å velge mellom.  

En god megler bør også kjenne til ditt nabolag. Så om du bor i Volda er det kanskje ikke så lurt å finne en megler som primært selger i Ålesund. Det er mye å tenke på, derfor hjelper vi deg med å innhente tilbud fra meglere som kjenner til område ditt. 

Ved kun å fylle ut ett enkelt skjema vil du få tilbud fra flere meglere. Da er det bare å sammenligne de ulike meglerne og velge den beste. 

Om Møre og Romsdal

Møre og Romsdal regnes i noen sammenhenger til Vestlandet og i andre med Midt-Norge. Fylket grenser i sørøst til Oppland, øst til Trøndelag og sørvest til Sogn og Fjordane. 

I januar 2019 blir fylkesgrensen flyttet, da vil Rindal kommune bli en del av Trøndelag. Mens i januar 2020 vil Hornindal i Sogn og Fjordane bli en del av Volda kommunel. Samtidig vil Halsa bli en del av kommunen i Heim, Sær-Trøndelag. 

Møre og Romsdal sin største by er Ålesund, mens fylkesadministrasjonen ligger i Molde. Oljebyen Kristiansund finner man også i fylke. 

De nyere byene i fylket er Åndalsnes, Fosnavåg og Ulsteinvik. Fylket består av tre distrikter, det er Nordmøre, Romsdal og Sunnmøre. Ellers er Møre og Romsdal kjent for naturen og at den har delt av fylket med fjorder og fjell. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Møre og Romsdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg