Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Moelv

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Moelv

Kjente og seriøse meglere i Moelv

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Moelv. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Moelv
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Moelv så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Moelv er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Moelv?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Moelv

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Moelv

Boligmarkedet til Moelv har den siste tiden vært økende. Flere velger å selge og kjøpe bolig i byen. Noe som påvirker markedet i en positiv retning. At det er planlagt et firefeltsmotorvei er nok noe som påvirker boligmarkedet stort. 

Flere velger å bosette seg her, da man bor sentralt samtidig som man har tilgang på skog og mark. Det er fint sted for familier med barn og bosette seg, da det er en rolig by med tilgang til natur hvor man kan drive med ulike aktiviteter. Samtidig som det er rimeligere boligpriser her, enn i andre byer.

Eiendomsmegler Moelv

Med et aktivt boligmarked er det også flere meglere som konkurrer om oppdraget ved å selge boligen din. 

Både Eiendomsmegler 1 og DNB Eiendom er to av flere som tar på seg oppdrag i byen. Dette kan du bruke som fordel og la de konkurrere om deg som kunde. 

Vi anbefaler at du innhenter tilbud fra flere, inviterer de på befaring og deretter sammenligner helhetsinntrykket av tilbudet og megleren. 

Om Moelv

Moelv er både ett tettsted og en by som ligger i Ringsaker kommune, Hedmark fylke. Byen består i dag av 4.315 innbyggere og fikk bystatus 1. januar 2010. Selve byen har ikke så mye tettbebyggelse, og faller derfor litt utenfor hva de fleste omtaler som en by. 

Moelv ligger rett ved Mjøsa, Dovrebanen, E 6 og midtveis mellom Lillehammer og Hamar. 

Moelven oppstod først som et tettsted hvor det var sagbruk, vadmelsstamper, møller og lignende. I 1894 kom jernbanen, da ble Moelv et sted hvor flere valgte å komme innom. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Moelv

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg